2777
2789

این آدم بی‌غیرت در گذشته نمی‌دونم هم خدمتی یا همکار بابام بوده . الان هررررر بار سمت شهر ما کار داشته باشه دقیقاااا سر ظهر یا موقع شام یا برای خواب میاد خونمون . اوایل می‌گفتیم مهمونه بنده خداست . تا اینکه ی بار اومد گفت از زنم جدا شدم و با همسر جدیدم داریم میایم نگو از این ساعتی ها هست جا ندارن چون شب می‌خواستیم جدا بخوابیم مثل بی آبرو ها به بابام گفته جای ما دو تا رو جدا بندازید . اگه بابامو نمی‌شناختم میگفتم حتما لنگه اون عوضیه زنه هم همش مادرش زنگ میزد ساعت ۱۱ شب می‌گفت پسرت هر کاری میکنم خونه نمیاد خودت آخه کجایی . اونم از رو نمی‌رفت می‌گفت من تور زیارتی میبرم به ما هم پیشنهاد میداد بریم باهاش . بقیشو الان میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من بهش سلام ک ندادم هیچی بلند بلند هم میگفتم خدایا ما روز میریم سرکار که شب دو دقیقه استراحت کنیم شب هم باید شاهد خراب بازی مردم باشیم تو خونه خودمون . البته که از رو هم نرفت . دفعه بعد مرده آمد ناهار ماکارونی داشتیم گفت این کرما چیه من نمیتخم برام زهرمار دیگه ای بیارید. امشب هم اومده داره یا یکی حرف میزنه میگه هر وقت فرصت داشتی بگو بهت زنگ بزنم هر لحظه که تو بگی ‌‌آخه پدر من چرا به غیرتش بر نمیخوره بگه من دختر مجرد دارم  

یعنی چی از این ساعتی ها بود؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

می‌خوام برم گوشیشو بردارم شماره لاسی خانوم رو بفرستم برای زنش .بعد قیافش واااای خدایا خلقتت رو شکر 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ نزدیک پنجاه یا شصت سالش هم هست