2777
2789

من 26 سالم شوهرم29 یکساله ازدواج کردیم خانوادش از اولم با من اوکی نبودن باهام بد رفتاری میکردن هیچوقت یادم نمیره دایی شوهرم اومده بودن خونه مادر شوهرم خواهر شوهر هام و جاریم بودن اونجا دست به سیاه و سفید نزدن همه کارا رو من کردم مادر شوهرم یه تشکر ساده هم نکرد بعدا شنیدم خواهر شوهرام  پشت سرم حرف زده بودن  گفته بودن انگار نه انگار عروس جدیده باید کار میکرد خودشو نشون میداد بعد از اون ماجرا یک هفته بعدش بدون اینکه دعوت کنم ساعت 5 بعد از ظهر اومدن خونمون تا ۱۱ شب وایسادن خوردن و خوابیدن فقط  بچه خواهر شوهرمم انقد پرروعه گفت زندایی موز دارین دیدمش تو یخچالتون بود دوتا بهم میدی منم مجبور شدم کل موز هارو بیارم و  که خواهر شوهرم هم بخوره فقط این نیست حسادت هم میکنن هرچیزی میخرم میبینن من دارم چند روز بعد میرن سریع میخرن. 

نشخوار ذهنی نکن فقط خودت مریض میشی

کاری نکن بعد خود خوری کنی

خونه شما نبود که کار کنی کسی هم انتظار از شما نداشت اکه انتظاری هم بود باید از هردو عروس می بود

و وقتی مهمان میاد تا آونجایی که امکانش هست پذیرایی کنید 

اون هم بچه بوده نباید ازش انتظار میداشتین

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب این سری رفتی خونشون دست ب سیاه سفید نزن من جاریم میشکست کار نمیکرد مادرشوهرم ب من میگف.من ...

من دیدم مادر شوهرم تنها داره غذا درست میکنه و... دلم براش سوخت رفتم کمکش اما الان پشیمونم چون لیاقت محبت کردنام رو ندارن

بهشون رو نده

من فکر میکردم لیاقت دارن بهشون خوبی میکردم اما الان دیگه خستم کردن من هرکاری میکنم اوناهم بعد از من انجام میدن من موهامو کوتاه کردم خواهر شوهرم تا منو دید رفته مدل من همون اندازه کوتاه کرده این بکیش بود شوهرم برا تولدم آیفون 13خریده بود اونم شوهر بیچارشو مجبور کرده بود آیفون بخره براش من فقط با این خواهر شوهرم مشکل دارم اون یکی سرش تو لاک خودشه و حسادت نمیکنه

قربون دلت عزیزم .سخته واقعا بااین جور ادما وخونواده ها کناراومدن .متاسفانه بی فرهنگن وتوی ذاتشونه ودرست بشو هم نیستن .ازاونایین که به عروس به چشم کلفت نگاه میکنن.اگه شوهرت پشتت باشه میتونی کم باهاشون رفت وامد کنی اینجوری یکم ارامش داری.وگرنه ....

قربون دلت عزیزم .سخته واقعا بااین جور ادما وخونواده ها کناراومدن .متاسفانه بی فرهنگن وتوی ذاتشونه ود ...

شوهرم پشت خانواده خودشه اون دفعه که خواهر شوهرم موهاشو مدل من کوتاه کرده بود به شوهرم گفتم که این به من حسادت میکنه شوهرم سکوت کرد فقط... 

خونه مادر شوهرم اینا جمعه قبلی دعوت بودم من گفتم نمیام به زور منو راضی کرد منو برد اما این دفعه اصلا کار نکردم چون میدونم لیاقت ندارن

شوهرم پشت خانواده خودشه اون دفعه که خواهر شوهرم موهاشو مدل من کوتاه کرده بود به شوهرم گفتم که این به ...

افرین عزیزم هرجور باهات رفتار کردن همونجور باخودشون رفتارکن .متاسفانه بعضی ادما لیاقت خوب بودن طرف مقابل وندارن .منم ازاین جور ادما اطرافم بودن ولی متاسفانه همیشه ادبم نزاشته اونجور که میخوام رفتارکنم ولی من یه عمر اشتباه کردم .ادب دربرابر بی ادبان عین بی ادبی ست .عزیزم 

افرین عزیزم هرجور باهات رفتار کردن همونجور باخودشون رفتارکن .متاسفانه بعضی ادما لیاقت خوب بودن طرف م ...

ممنونم از راهنماییت خدا خیرت بده یکم آرومم کردی 

ممنونم از راهنماییت خدا خیرت بده یکم آرومم کردی 

خواهش میکنم دخترم .من همیشه همه روبه خوب بودن تشویق میکنم ولی چون یه عمر بااینجور ادما زندگی کردم وتجربه دارم دیدم فایده ای نداره دعوتت کنم به احترام گذاشتن بهشون .من چهل وهفت سالمه .تواول راهی ازتجربه من وامثال من درس بگیر .گلم موفق باشی