2777
2789
عنوان

بالاخره چرخ خریدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3481 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم داشتم ولی شوهرم بهم ندادشون😔  دارم جدا میشم

انشانشاالله هرچی قسمتته مهم حاله خ. شباش ماهم دوم بودم بیچاره شدیم بدبخت مامانم اونموقع خیاطی رو شروعکرد 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏
اینم عکسشون  نمیدونم اصلا یه جور متفاوتی دوسشون دارم . انگار اولین باره چرخ میبینم 😂

ما سردوزشو داریم بقیه چرخامون یخنگو و نخ قطع کن و اینا داره معمولی هم ۳ تا داریم 

سان سیر گرفتم عزیزم  اگه نیازته حتما بگیر خیلی جلو میفتی

اره سختمه من با ژانومه خونگی پالتو مجلسی لباس مجلسی لباس زیر همه چی میدوزم ارزومه کاش وقتی لباس میدوزم مشتری پولمو بده الان 1500 بدهکارن نمیاره بده اصلا به زبون نیورده

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزدلم😍❤

برای استفاده خانگی یا شغل خیاطی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اینم عکسشون  نمیدونم اصلا یه جور متفاوتی دوسشون دارم . انگار اولین باره چرخ میبینم 😂

مبارکه ایشاالله به دل خوش.  سلانتی 🌼🤍🐚💧