2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خرابه کمکککک

516 بازدید | 40 پست

من یه بچه دارم خوب غذا نمیخوره و رشدش کمه و اگه ببینم خوب غذا نخورد دیوونه میشم از یه طرف همه بهم فشار میارن که چرا بچت لاغره چرا کوچولوئه وقتی بچمم نمیخوره کلی جیغ میکشم دیوونه واقعی میشم لطفا کمکم کنین چیکار کنم اروم بشم اینطوری پیش برم تربیت بچم خراب میشه امروز که داد میکشیدم بچمم بعدش شروع کرد داد کشیدن😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک زیادی برای تغذیه بچت نمیتونم بکنم

ولی همینو میدونم که با این کارات(عصبی شدن و جیغ کشیدن) بچت در اینده بشدت به مشکل میخوره و ی ادم عصبی و تند برخورد میشه

لطفا یکم خودتو کنترل کن

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

حق داری 

منم ی سگ دارم غذا خوردنشو خراب کردن

درست غذا نمیخوره ی تولشو نگه داشتم 

الان باید روزی ۵ وعده غذا بخوره نمیخوره ب مادرش نگاه میکنه

همش دارم حرص میخورم.

البته بچه با سگ فرق میکنه 

خاستم بگم منم امروز کلی حرص خوردم

مامان منم سر خواهرم همین بود حاضر بود گردنش خم باشه تا به این غذا بده و بخوره ولی اخرشم نمیخورد با مولتی ویتامین اینا رفت جلو یه سری غذاهایی که دوست داشت رو برا اون فقط درست میکرد 

بنظرم یکم غذاهاتو فانتزی درست کن یا چمدونم  علاقشو بپرس 

چند سالشه 

کوچلوعه که.داد نزن لج می‌کنه بدتر میشه .بی تفاوت باش .بذار جلوش خودش بازی می‌کنه میخوره .بذار ریخت و پاش کنه بهش خوش بگذره موقع غذا خوردن .

در سرزمین من ،مردم هر چه را که نفهمند مسخره میکنند....
اصلا نمیتونم و بشدت پشیمون میشم بعدش😭

خیلی داری بد میکنی در حق بچت

باید روی خودت کار کنی

بچتو هم ببر دکتر تغذیه دیگه یا متخصص اطفال شاید بهتر باشه

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
کوچلوعه که.داد نزن لج می‌کنه بدتر میشه .بی تفاوت باش .بذار جلوش خودش بازی می‌کنه میخوره .بذار ریخت و ...

بیشتر از دست خودم عاصیم که چرا نمیتونم کنترل کنم خودمو اما حرف مردم هم بی تاثیر نیس

اصلا نمیتونم و بشدت پشیمون میشم بعدش😭

ببین تجربه من اینه که بچه هروقت گرسنه بشه غذا میخوره اینجوری بعد از دوتا بچه بزرگ کردن بهت میگم اصلا کاری به نمودار نداشته باش تو غذا درست کن بهش بده بخواد میخوره نخواد هم نمیخوره ولش کن

برای اعصاب خرابت هم حتما مولتی ویتامین و آهن مصرف کن بخاطر ضعف اینقدر سریع بهم میریزی

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
میخام روانپزشک برم ولی میدونم شوهرم به مامانش میگه و مامانش به همه میگه دیوونس  از یه طرف نمیخا ...

این طرز فکر خیلی خز و قدیمی شده مخصوصا تو ایران رواج پیدا کرده که روانپزشک مال دیوونه هاست اصلا اینطور نیست تو مغزت الان به هورمونی ترشح نمیشه یا اصن روانت نمیزاره و وسواس و حالا مدلی میگیری اون قرص فقط کار اون چیزی که تو بدنت تولید نمیشه رو انجام میده