من یه بچه دارم خوب غذا نمیخوره و رشدش کمه و اگه ببینم خوب غذا نخورد دیوونه میشم از یه طرف همه بهم فشار میارن که چرا بچت لاغره چرا کوچولوئه وقتی بچمم نمیخوره کلی جیغ میکشم دیوونه واقعی میشم لطفا کمکم کنین چیکار کنم اروم بشم اینطوری پیش برم تربیت بچم خراب میشه امروز که داد میکشیدم بچمم بعدش شروع کرد داد کشیدن😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامان منم سر خواهرم همین بود حاضر بود گردنش خم باشه تا به این غذا بده و بخوره ولی اخرشم نمیخورد با مولتی ویتامین اینا رفت جلو یه سری غذاهایی که دوست داشت رو برا اون فقط درست میکرد
بنظرم یکم غذاهاتو فانتزی درست کن یا چمدونم علاقشو بپرس
ببین تجربه من اینه که بچه هروقت گرسنه بشه غذا میخوره اینجوری بعد از دوتا بچه بزرگ کردن بهت میگم اصلا کاری به نمودار نداشته باش تو غذا درست کن بهش بده بخواد میخوره نخواد هم نمیخوره ولش کن
برای اعصاب خرابت هم حتما مولتی ویتامین و آهن مصرف کن بخاطر ضعف اینقدر سریع بهم میریزی
عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.
میخام روانپزشک برم ولی میدونم شوهرم به مامانش میگه و مامانش به همه میگه دیوونس از یه طرف نمیخا ...
این طرز فکر خیلی خز و قدیمی شده مخصوصا تو ایران رواج پیدا کرده که روانپزشک مال دیوونه هاست اصلا اینطور نیست تو مغزت الان به هورمونی ترشح نمیشه یا اصن روانت نمیزاره و وسواس و حالا مدلی میگیری اون قرص فقط کار اون چیزی که تو بدنت تولید نمیشه رو انجام میده