2777
2789
عنوان

عاشقممم عااااشق اقاااا عاشقم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میفهمم چی میگی  ولی دلو میشناسی؟ هیچی حالیش نیست :(

اره میدونم چی میگی

ولی این مورد یکم خاصه بیشتر فک کن همچین آدمی با تو باشه ممکنه چشش دنبال یکی دیگه باشه

ذات درستی نداره متاسفانه

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
مگه مغز خر خوردی؟؟؟ معمولا تو جمع ما ب ادمی مثل تو میگن که خودش رو زده ب نفهمی توهماتت فانتزی شده. ...

واقعا من اشتباه فکر نمیکنم حتی نمیگم منو میخواد

واقعا منو نمیخواد حتی من نگاش هم نمیکنمم

ولی این دل لامصب هیچی حالیش نمیشه

ولی اون عاشقت نیست وگرنه با کس دیگه نبود

خودش میدونع، نیاز نیس شما یادآوریش کنی😑،مراقب حرفایی که می‌زنی باش چون هیچوقت نمی‌دونی ممکنه چندین بار تو ذهن یه نفر تکرار بشن..!🖤

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷
خودمو واقعا گول نمیزنم  حتی نگاش هم نمیکنم ولی به دل مگه میشه فهموند؟

تا زمانی که به این فکر کنی که با ذوق نگاهت میکنه و .... نمیشه فهموند 

ولی وقتی همش با خودت یاد اوری کنی که اون الان با شخص دیگه ای در ارتباطه و اون شخص انتخاب خودش بوده چون هیچکسو مجبور نمیکنن بره با کسی دوست بشه کم کم ذهنت عادت میکنه و متوجه میشه نباید بیشتر از این کشش بده 

اما اگه بخوای با هر رفتارش فکر کنی که عاشقته ولی جبر زمانه مجبورش کرده با شخص دیگه ای باشه تا ابد الدهر مهرش به دلت میمونه

خودش میدونع، نیاز نیس شما یادآوریش کنی😑،مراقب حرفایی که می‌زنی باش چون هیچوقت نمی‌دونی ممکنه چندین ...

انقد بهم اینو گفتن ک دیگ چیزی نمیگم 

حق دارن واقعا اشتباه فکر نمیکنن

ولی دلم نمیفهمه واقعا نمیفهمه😔

خودش میدونع، نیاز نیس شما یادآوریش کنی😑،مراقب حرفایی که می‌زنی باش چون هیچوقت نمی‌دونی ممکنه چندین ...

شما چرا کاسه داغ تر از آش شدی ؟؟؟ 

گاهی لازمه آدم یه تشر بخوره به خودش بیاد ، شاید حرف من تلخ باشه ولی اگه به خودش بیاد ، پس فردا دعام می‌کنه 

شما هم سرت تو کار خودت باشه ،به نظر بقیه کار نداشته باش

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
انقد بهم اینو گفتن ک دیگ چیزی نمیگم  حق دارن واقعا اشتباه فکر نمیکنن ولی دلم نمیفهمه واقعا نم ...

عزیزم بمیرم واس دلت❤️‍🩹

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷
تا زمانی که به این فکر کنی که با ذوق نگاهت میکنه و .... نمیشه فهموند  ولی وقتی همش با خودت یاد ...

واقعا من فکر نکردم عاشقمه

دیروز با کلی از دوستام جایی بودیم ک اون بود

من حتی نگاش نکردم ولی دوستام ک دقیقااا طرز فکر شما رو داره و خیلی کارا میکنن فراموشش کنم 

اصن خودشونو هم تهش مونده بودن چیکار کنن

انقد ک قشنگ باهام حرف میزد و میخندید

ولی من کلن سرم پایین بود 

شما چرا کاسه داغ تر از آش شدی ؟؟؟  گاهی لازمه آدم یه تشر بخوره به خودش بیاد ، شاید حرف من تلخ ...

😏

انقد بهم اینو گفتن ک دیگ چیزی نمیگم  حق دارن واقعا اشتباه فکر نمیکنن ولی دلم نمیفهمه واقعا نم ...

دورت بگردم ، برای کسی بمیر که برات تب کنه 

وقتی اون بهت اهمیتی نمیده چرا خودتو فداش می‌کنی ؟؟🥲 

منتظر کسی بمون که عاشقانه دوستت داشته باشه و تو رو سرش بذاره .. 

تو لایق بهترینایی ❣️🙂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌