2777
2789

سلام خانما تازه عضو نی نی سایت شدم یه سوال دارم دعا نویس میتونه تلفنی سرکتاب برام باز کنه طالعمو بگه اخه شک دارم نمیدونم چجوری اعتماد کنم میترسم تاحالا هم سمت دعا نویسا نرفتم میخوام ببینم کسی دعا و طلسمم کرده یانه 

سرکتاب میخوای چرا پول مفت میدی

بزن نت در میاد دیگ

فک کردی چیز عجیبیه؟؟ ابجد خودتو مادرتو در میارن

صفحه کتابشو باز میکنن همین

اینکارو هوش مصنوعی گوگلم برات انجام میده

بزن دقیق در بیاد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرکتاب میخوای چرا پول مفت میدی بزن نت در میاد دیگ فک کردی چیز عجیبیه؟؟ ابجد خودتو مادرتو در ...

رایگانه . میخوام بهم بگه طلسم دارم یا نه قبلا یکی برام گرفت گفت طلسم و دعایه سنگین کزدن برات ولی گوگل چیزی نگفت واسه همین میخوام به دعا نویس بگم

تو به هر دعا نویسی که زنگ بزنی بی برو برگشت میگه دعا داری و این چرت و پرتا و فقط پول میگیرن 

اگه فکرت بد شده سوره الرحمن ۴۰ روز بخون دیگه از قرآن که بالاتر نیست کارشون

دوست دارید گوش کنید هیچ وقت هیچ وقت سراغ دعا نویس، فالگیر، امثال ذالک نرید.... فقط فقط باعث میشید راه شیاطین توی زندگی تون باز کنید....

فال حافظ و حس ششم برای سرگرمی خوبه اما اونم ملاک باشه نه....

استخاره بگیرید که تفسیر کنند.از همه موارد بهتر.

در پناه خدا

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
رایگانه . میخوام بهم بگه طلسم دارم یا نه قبلا یکی برام گرفت گفت طلسم و دعایه سنگین کزدن برات ولی گوگ ...

آره رایگان میگیرن اولش 

بعدش میگه واسه باطل کردنش بیا پول بده حالا 

بعدشم فکر خودت بهم میریزه

تو به هر دعا نویسی که زنگ بزنی بی برو برگشت میگه دعا داری و این چرت و پرتا و فقط چول میگیرن  ا ...

فکرم بد نشده زندگیم داره نابود میشه هر روز جنگودعوا افسردگی نمیدونم چیکار کنم

رایگانه . میخوام بهم بگه طلسم دارم یا نه قبلا یکی برام گرفت گفت طلسم و دعایه سنگین کزدن برات ولی گوگ ...

سرکارت گذاشته پس

به همه همینو میگن😐😂

سرکتابت اگر چیزی درومد ک نوشته

اگر درنیومد ک هیچی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من امروز رفتم برای کار گرفتم درست نمیشه یه ساله بیکارم امیدوارم بشه اگه نتیجه گرفتم شمارشو میزارم برات

یه جا تگتون میکنم این کارا انجام بدید، بدترین دعاها باشه از بین میره... با اذکار قرآن!!

چند روز پیش ی حرف جالبی ی نفرزد: گفت وقتی ما ضعیف باشیم و افکار منفی راه بدیم هر دعا چشم زخمی اثر میکنه.....

چه بهتر که خودمون از لحاظ روحی روانی تقویت کنیم، و با همون چهار قل و آیه الکرسی و معوذتین همه بلاها به اذن خدا رفع میشه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.