سلام خانما تازه عضو نی نی سایت شدم یه سوال دارم دعا نویس میتونه تلفنی سرکتاب برام باز کنه طالعمو بگه اخه شک دارم نمیدونم چجوری اعتماد کنم میترسم تاحالا هم سمت دعا نویسا نرفتم میخوام ببینم کسی دعا و طلسمم کرده یانه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوست دارید گوش کنید هیچ وقت هیچ وقت سراغ دعا نویس، فالگیر، امثال ذالک نرید.... فقط فقط باعث میشید راه شیاطین توی زندگی تون باز کنید....
فال حافظ و حس ششم برای سرگرمی خوبه اما اونم ملاک باشه نه....
استخاره بگیرید که تفسیر کنند.از همه موارد بهتر.
در پناه خدا
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
رایگانه . میخوام بهم بگه طلسم دارم یا نه قبلا یکی برام گرفت گفت طلسم و دعایه سنگین کزدن برات ولی گوگ ...
یه جا تگتون میکنم این کارا انجام بدید، بدترین دعاها باشه از بین میره... با اذکار قرآن!!
چند روز پیش ی حرف جالبی ی نفرزد: گفت وقتی ما ضعیف باشیم و افکار منفی راه بدیم هر دعا چشم زخمی اثر میکنه.....
چه بهتر که خودمون از لحاظ روحی روانی تقویت کنیم، و با همون چهار قل و آیه الکرسی و معوذتین همه بلاها به اذن خدا رفع میشه
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.