ببینید من به اون ادم یه اسیب هایی زدم اونم به من ولی عقلن میگه این ارتباط درست نمیشه هیچ وقت الانم لاک کردم ....چون اون از لحلظ روحی ریخته بهم قصدمون هم ازدواج بود
دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه سال طول کشیداشنایی ما ولی فقط چندماه رفت و امد داشتیم اونم چند بار بقیش همش تلفنی تقاوت اعتقادی فرهنگی زیادی بینمون بود ولی این وسط اون اموالش رو فروخت که مثلا برای عروسی اینا دستش پر باشه باغ داشت شهرستان بعد پولش بی ارزش شد توی نوسانات ارز دلم میسوزه عذاب وجدان دارم سراین ولی با این که سعی میکنه محبت کنه ولی دیونه ام کرده اصلا نشدنی ایم دیگه ازش بدم میاد حتی
سه سال طول کشیداشنایی ما ولی فقط چندماه رفت و امد داشتیم اونم چند بار بقیش همش تلفنی تقاوت اعتقادی فرهنگی زیادی بینمون بود ولی این وسط اون اموالش رو فروخت که مثلا برای عروسی اینا دستش پر باشه باغ داشت شهرستان بعد پولش بی ارزش شد توی نوسانات ارز دلم میسوزه عذاب وجدان دارم سراین ولی با این که سعی میکنه محبت کنه ولی دیونه ام کرده اصلا نشدنی ایم دیگه ازش بدم میاد حتی
سه سال طول کشیداشنایی ما ولی فقط چندماه رفت و امد داشتیم اونم چند بار بقیش همش تلفنی تقاوت اعتقادی ف ...
کی برای عروسی باغ میفروشه اشتباه خودش بوده به شما ربطی ندازه شما که هنوز شروع نکرده انقدر مشکل و اختلاف داشتین وای به حال بعد ازدواج نه عزیزم ادم یکبار به دنیا میاد
لطف حق با تو مداراهاکند چون که از حد بگذرد رسوا کند