2777
2789

سلام عزیزان، ممنون میشم بیشتر اونایی که وسواسی هستن کم یا زیادش مهم نیست جواب سوالمو بدن، برا این میگم که اونا بیشتر منو درک میکنن 

من بعد از ۶ سال فرش هامون رو شستم دلیلشم این بود که یه بچه از فامیل شوهرم پاشو گذاشته بود داخل دستشویی روی زمینش که ۶-۷ روز قبل شسته شده بودمش. البته این بچه ای که میگم تو اون چند ساعتی که خونه ما بود چند بار رفت دستشویی و مادرش معمولا دیدم که بچه شو نمیشوره بعد از اینکه جیش می‌کنه همینجوری شلوارشو می‌کشه بالا و میاد،۶‌ماه از این قضیه میگذره که من تحمل کردم تا بتونم همه فرش هامون رو بشورم، دست به هر چیزی میزدم میشستم خیلی عذاب کشیدم خیلی. حالا الان همه چیز رو شستم و نصفه نیمه پهن کردم تو خونه دیشب شوهرم سر یه چیز بی اهمیت دعوا کرد و از قصد رفت داخل دستشویی و پاهاشو کرد داخل سنگ دستشویی ببخشید که میگم اما من چندین روزه دستشویی رو نشستم خیلی کثیف بود رو زمینش و داخل سنگش راه رفت که منو عذاب بده. یه موکت کوچک جلوی دستشویی هست از دستشویی درومد پاشو گذاشت روش داشت می‌رفت که جاهای دیگه ی خونه راه بره که من نذاشتمش التماسش کردم که نره موکت رو جمع کردم و گفتم برو داخل دستشویی پاتو بشور با مایع بشور خواهش میکنم. رفت شست اما من نگاه نکردم ببینم چجوری شست فقط میتونم بگم یه تیکه موکت یه متری رو جمع کردم خیلی سریع بنظرم پاهاشو شست اما وقتی راه رفت تو خونه من دق میخوردم آنقدر گریه کردم آنقدر حالم بده، این همه زحمت کشیدم عذاب کشیدم بخاطر شستنشون تو یه لحظه گند خورد به زندگیم، بهش میگم میرفتی تو حموم خوب میشستی که من خیالم راحت بشه فقط یه تیکه موکت کوچک رو بشورم  میگه پای من پاکه شستمش با مایه هم شستم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دم ازین باغ بری می‌رسد.....

هنوز تف تو روغن و هضم نکرده بودم که  شوهر پی پی به  پا هم اومد روش🥴🥴🥴

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

به نظرم این چیزی که گفتی واقعا وسواس نیست کی خوشش میاد یه بچه اینطوری زندگی شو به گند بکشه ؟ یا یه مرد گنده همچین حرکتی کنه ؟

شوهرت هم پاشو شسته وگرنه خودش هم نمیتونست تحمل کنه اون وضعیتو 

ولی اگه خودت فکر می‌کنی توی موقعیت های دیگه واقعا وسواس داری برو درمان کن شوهرت معلومه از وسواس داشتنت کلافه بوده که اینطوری با یه مسأله کوچیک خواسته زهر خودشو بریزه از نقطه ضعفت استفاده کرده 

اگه وسواسی هستی برو هم خودتو خلاص کن هم شوهرتو 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

ما دسشوییمونو دوبار در روزم بیشتر میشوریم حس کثیفی بهش دارم بازم😂چجوری چند روز دسشوییو نمیشورید😐

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

عزیزم وسواس داری یا نداری هر روز دستشویی رو بشور هم سنگ هم کف مخصوصا که مهمون بیاد و بچه کوچیک داشته باشه نمیشه کنترلش کرد 

همون موکت رو شستی کافیه نمیشه دوباره کل زندگی رو آب بکشی البته خودم خیلی لجبازم اگر من بودم باز فرش‌ها رو میدادم برای شستشو ولی به شما توصیه نمیکنم چون ممکنه دعواتون بشه