2777
2789

دوستان بعد ماه صفر میخوام تولد یک سالگی پسرمو بگیرم. دوست دارم دو سه مدل غذا درست کنم بگید اگر مهمون بودید دوست داشتید چی غذا باشه. شرایطم اینجوریه : یکی اینکه پسرم کوچیکه و خیییلی زیاد نمیتونم وقت بذارم ممکنه اذیت کنه نتونم اصلا . دوم اینکه غذاهای خیلی گرون نگید مثلا میگو سوخاری . متوسط و آبرومند باشه . و بعد هم اینکه در عین سادگی همه پسند باشه . مثلا اگر شما بودید از غذاهای تولدی کدومو ترجیح می‌دادید. مثلا دستپیچ بادمجان کشک بادمجان سالاد ماکارونی الویه تهچین اسنک یا ....

سالاد ماکارونی و الویه عالیه برا تولد😋😋😋

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیتزا

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

الویه ته چین اسنک خوبه......

اما اگ قراره شام بدی و عصرانه نیستش میتونی یه جور خورش با یه جور کباب یا جوجه و سوپ بزاری 😋😋

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
الویه ته چین اسنک خوبه...... اما اگ قراره شام بدی و عصرانه نیستش میتونی یه جور خورش با یه جور کباب ...

کباب بخوام بگیرم از بیرون باید بگیرم راستش کباب با کیفیت گرون در میاد . جوجه هم بخوام بذارم سخت میشه یکم درست کردنش 

کباب بخوام بگیرم از بیرون باید بگیرم راستش کباب با کیفیت گرون در میاد . جوجه هم بخوام بذارم سخت میشه ...

نه راحته جوجه سینه مرغ پیاز با هم چرخ کن با ادویه نمک و زعفرون بعد یا سیخ بگیر یا کف تابه پهن کن وقتی خودشو گرفت بعد برش بزن روشم زعفرون دم کرده بریز خوشرنگ میشه و خوشمزه یکم روغنم بریز اخرش ب روغن بشینه من همیشه برا مهمونام درست میکنم همه خیلی تعریف میکنن و دوس دارن

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝