2777
2789
عنوان

قضاوت ‌‌‌‌‌وتوهین نکنید 💔

238 بازدید | 17 پست

اینجا اومد برای کسانی که اومدن کلی حرف زدن و قضاوت کردن بگم که من و خواهرم که ۱۶ سالشه با هم با یک شماره وارد نی نی سایت شدیم ( اجازه ندادم خواهرم با شماره خودش وارد بشه که مشکلی برایش پیش نیاد ) الان هم به خاطر محیطی که سایت داره دیگه اجازه حضور اینجا رو بهش نمیدم و فقط این حساب دست خودمه که ۲۰ سالمه و متاهلم....تاپیک های اولی رو خواهرم گذاشتن .من برای یه موردی وارد سایت شدم که از اعضا بخوام دعام کنن ...اما متاسفانه حالم رو بدتر کردن....

اینم به عنوان آخرین حرفم بگم !! اگه همدردی نمیکنید...حداقل قضاوت نکنید 💔 و نمک رو زخم نپاشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا روزی نیس ک دل نشکنن. ناراحت نشو عزیزم

دقیقا💔 

آخه نامردا من دلم شکسته بود چرا اینطوری کردید با من؟؟ 

براشون آرزوی اینکه مثل من بشن نمیکنم چون سنگم آب میشه ولی آرزو میکنم بدتر از من قضاوت بشن 

کاش همه مثل شما بودن 💔💔

نه هیچ تغییری نداشته  دکترا فقط امید الکی میدن💔😔

ای بابا

براش خیلی دعا میکنم ، همه چی دست خداست ، دکتر فقط وسیله است ، امیدت از دست نده عزیزم ، ما یه فامیل داشتیم تو دوران اپیدمی کرونا ، کرونا گرفت خیلی شدید دورازجون همسر شما همه خانوادش مشکی هاشون اماده کردن

اما یهو انگار معجزه شد خدا یه جوری خوبش کرد اصلا باورت نمیشه اونجوری مریض شده بود

انشاءالله به حق آقا امام زمان خدا شفاشون میده نگران نباش توکل کن❤️

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
ای بابا براش خیلی دعا میکنم ، همه چی دست خداست ، دکتر فقط وسیله است ، امیدت از دست نده عزیزم ، ما ی ...

مرسی عزیزم ❤️ انشالله هیچ وقت غم نبینی 

اگه امیدم به خدا نبود که روز اول نمیتونستم تحمل کنم 💔 

خداروشکر شفا پیدا کردن ❤️

انشالله 💔😭😔

دقیقا💔  آخه نامردا من دلم شکسته بود چرا اینطوری کردید با من؟؟  براشون آرزوی اینکه مثل م ...

عزیزمی. ⚘⚘. منم چند دقیقه پیش توو یه تاپیکی یکی بهم فحش داد. مهم نیس اینجا مجازیه. 

مرسی عزیزم ❤️ انشالله هیچ وقت غم نبینی  اگه امیدم به خدا نبود که روز اول نمیتونستم تحمل کنم 💔 ...

خواهش میکنم عزیزم

خداروشکر که انقدر خانم قوی و صبوری هستی انشاءالله خدا صبر حضرت زینب بهت عطا کنه ، انشاءالله همسرتونم لباس عافیت و سلامتی تنشون میکنن💖💖

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
خواهش میکنم عزیزم خداروشکر که انقدر خانم قوی و صبوری هستی انشاءالله خدا صبر حضرت زینب بهت عطا کنه ، ...

انشالله 💔❤️

چقدر خوبه که هنوز انسان های شریفی مثل شما توی جامعه هست ❤️😔

از اینجاهم ناراحت نشو راست میگن بچه ها منم زیاد نمیام محیطش خیلی موقع ها ادم ناراحت میکنه

من تا حالا این جا نبودم اصلا 

ولی گفتم حداقل چند نفر بیشتر برای شوهرم دعا کنه خودش عالیه 💔 

ولی الان دیگه هر طور شده می‌خوام بمونم و به جای این افراد از خود راضی به کسی که مثل من بود همدردی کنم 💔💔