2777
2789
عنوان

دعای خاصی بلدین برای آشتی با کسی که رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
اگر نتیجه گرفتی برام دعا کن🌱

چشم حتما من خیلی دعا میکنم خیلی هم محتجم به دعا

باورت نمیشه تو تمام این روزا خانوادم اصلا تعجب کردن از همه بریدم فقط سر نماز و دعام از خدا خیلی میخوام خیلی بیقرارم و خیلی دوسش دارم اصلا نمیتونم نبودنشو باور کنم😔

سوره یس،به هر مبین که رسیدی به سمتش فوت کن،یا به عکسش فوت کن

فقط اینکه خب خودش که نیست و اینکه عکساشو هم پاک کردم چون دیدنش واقعا حالمو بد میکرد اینکه ببینم نیست تو دلم اسمشو بیارم میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو ظهر تاپیک گذاشتم کسی جواب نداد من از تو اینترنت سرچ میکنم سر در نمیارم میشه اگه زحمتی نیست ب ...

اولش اینه که دلتو از کینه نفرت و فک کردن به چیزای بد دور کنی ینی انرژی منفی به خودت راه ندی اهنگ غمگین گوش ندی فیلم انرژی منفی نبینی منفی فکر نکنی و.... دوم شکر گذاری از خداست بابت همه ی چیزهایی که داری سوم شکرگذاری بابت اون چیز یا کسی که از دستش دادی مثلا دوستت به خوبی‌اش فکر کن به کارای خوبی که برات کرده و بابتش شکرگذاری کن و همش تو ذهنت تصور کن برگشته و دوباره داره اون کارا رو برات میکنه و حتی تصور کن چیزایی که دوست داری و بهت بگه کارایی که دوست داری و برات بکنه و هی بابتش شکرگذاری کن و صبور باش عجله نکن و از همه مهم تر بعد اینا ایمان داشته باشی که چیزی که میخوای میشه فقط یکم زمان میبره  از خدا بخواه و بخودش بسپار دیگه مطمن باش چیزی که میخای میشه و خیالت راحت باش از ته قلبت 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
اولش اینه که دلتو از کینه نفرت و فک کردن به چیزای بد دور کنی ینی انرژی منفی به خودت راه ندی اهنگ غمگ ...

آخه همچین چیزی با روحیه ی ضعیفی که الان دارم میشه به نظرت؟ من بیشتر از خدا خواستم و دعا و نماز و هرکاری بگی کردم ولی از بس که هیچ خبر یا حتی کوچکترین نشونه هم ندیدم خیلی روحیمو از دست دادم ، چه جوری میتونم انرژی منفی رو دور کنم؟ 

انقدر به خودم نمیرسم حتی مامانم مسخرم میکنه میگه مثل پیرزنا شدی ! احساس میکنم پر از بغضم 

فقط اینکه خب خودش که نیست و اینکه عکساشو هم پاک کردم چون دیدنش واقعا حالمو بد میکرد اینکه ببینم ...

آره،به سمت بیرون فوت کن به نیتش،به خودت هم فوت کن و با خلوص نیت و از ته دلت از خدا بخواه،حتما میشه

آخه همچین چیزی با روحیه ی ضعیفی که الان دارم میشه به نظرت؟ من بیشتر از خدا خواستم و دعا و نماز و هرک ...

منم تو شرایط شما بودم دقیقا تو یه محیط پر تنش بودم خدا شاهده امکانش هست اگه میخای مشکلت حل شه واقعا جواب میده

منم تو شرایط شما بودم دقیقا تو یه محیط پر تنش بودم خدا شاهده امکانش هست اگه میخای مشکلت حل شه واقعا ...

من توی خونه آدمی رو دارم که مدام انرژی منفی از خودش میده و خب ناخواسته به من هم منتقل میشه خیلی رو اعصابمه 😔 ولی تلاشمو میکنم ممنونم از راهنماییت🙏🏼🌷❤️

من توی خونه آدمی رو دارم که مدام انرژی منفی از خودش میده و خب ناخواسته به من هم منتقل میشه خیلی رو ا ...

خواهش می کنم