2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست
خدا بیامرزه غم اخرتون باشه لوازم تحریر خریده بود برای بچش به اونا نگاه می کنه زار می زنه داداشش گف ...

وسایلونو باید جمع کنن ،هرچه قابل استفاده اس ببخشن به خیره و مدرسه و...نزارن جلو دید این خانم .دلم کبابه براش

وسایلونو باید جمع کنن ،هرچه قابل استفاده اس ببخشن به خیره و مدرسه و...نزارن جلو دید این خانم .دلم کب ...

بابا هیچ جوره نمی ذاره خودش و پاره می کنه میگه اگه قرار باشه کسی به چیزی دست بزنه قفل خونه رو عوض میکنم 

میگه خودم به موقعش یواش یواش بالاخره جمع می کنم

داداششم میگه اون کارو نکنی خونت و آتیش می زنم یه نگاه به خودت تو آینه انداختی ببین چقدر چهره عوض شده انگار تو اون آدم نیستی ولی من درستت می کنم من نمردم که

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا هیچ جوره نمی ذاره خودش و پاره می کنه میگه اگه قرار باشه کسی به چیزی دست بزنه قفل خونه رو عوض می ...

داداشه داره زور اضافه میزنه .بزارن خوب عزاداری کنه .خودش جمع کنه حالا که گفته .مهربونی داداش داره به اون فشار میاره ،فقط تنهاش نزارین 

نمی دونم ولی شوهرش آدم حسابگری بود  مثلا می گفت طلاهای فروختنی دستبندم فاکتور نبود می گفت تا پ ...

خب مهریه اش خوبه... احتمالا بتونه کل خونه رو جای مهریه بگیره... بله عزیزمم در کل فایده ی مهریه همین هست که بعد از فوت شوهر، زن می دونه مهریه اش رو از اموال شوهرش بگیره.

جاری مثل رود🌱💛🧡

خدا کنه مهریش ۳۰۰ تا سکه ی تمامه ولی مگه شوهر فوت کنه مهریه به زن میدن؟

اره عزیزم. حتما با وکیل مشاوره کنه که اصولی انجام بده.

یکی از اقوام ما (خانم) از بیماری فوت شد، پدرو مادرش مهریشو از شوهرش گرفتن!

من همین یه دونه ام!
پدرمادر شوهرش درقید حیات هستن؟

مادرشون بله ولی میگه من یه پام لبه گوره هیچی نمی خوام ازش خوشبخت بشه

ولی پدرشون فوت کردن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
امروز تو اداره خورد شدم تحقیر شدم واگذار کردم به حضرت عباس

چرا عزیزم چی شده؟

داداشه داره زور اضافه میزنه .بزارن خوب عزاداری کنه .خودش جمع کنه حالا که گفته .مهربونی داداش داره به ...

من کاری ازم بر نمیاد سر خونه زندگی خودمم 

خانوادش نباید تنهاش بذارن

داداشش میگه من همه جوره هواسم بهش هست

اره عزیزم. حتما با وکیل مشاوره کنه که اصولی انجام بده. یکی از اقوام ما (خانم) از بیماری فوت شد، پدر ...

واقعا 

خوبه دادن

خب مهریه اش خوبه... احتمالا بتونه کل خونه رو جای مهریه بگیره... بله عزیزمم در کل فایده ی مهریه همین ...

اره عزیزم 

ممنون از راهنماییتون گلم

مادرشون بله ولی میگه من یه پام لبه گوره هیچی نمی خوام ازش خوشبخت بشه ولی پدرشون فوت کردن

درصورت وجود همسر و مادر بعنوان وارثان،برادران متوفی ارث نمیبرند،زوجه میتواند مهریه خود را ازاموال متوفی نیز مطالبه کند

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚