لواشک۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 541 عنوان بنظرتون سکه و طلا بالا میره یا نه؟ 121 بازدید | 8 پست سلام خانما من مقداری طلا دارم با سکه بنظرتون ممکنه قیمتاشون بالا بره تو این بازه ی دوسه ماهی ک پیش روعهمیخام بفروشم میترسم ضرر کنم برای حسرت یه زندگی معمولی:))) 1402/06/22 | 16:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5998 نفروش . هیچ چی توی این مملکت پایین نمیاد . اگر ضرورت نداره اصلا و ابداً نفروش بنظر من فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
1369tannaz عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 6814 فکر کنم تا انتخابات قیمتا تقریبا ثابت می مونن، بعدش میره بالا
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 میگن میخوان ارزون کنن تابعدازعید۱۴۰۳ولی معلوم نیست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
لواشک۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 541 فکر کنم بیاد بالا عزیزم کی بالا میره چون من قراره بفروشم تو این یکی دوماه ممکنه تو این مدت بالا بره برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
مهسااااااام عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 277 عزیزم تا کی چون من قراره بفروشم تو این یکی دوماه ممکنه تو این مدت بالا بره چون ماه صفر تموم میشه عروسی اینا زیاد میگیرن احتمال زیاد بره بالا
لواشک۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 541 نفروش . هیچ چی توی این مملکت پایین نمیاد . اگر ضرورت نداره اصلا و ابداً نفروش بنظر من آره واقعا همین طلا و سکه رو هم تو گرونی خریدم کلی ضرر کردم الانم تا یکی دوماه دیگه باید بفروشم بنظرت تا اون موقع بالا یا پایین میره؟ برای حسرت یه زندگی معمولی:)))