2777
2789

هفته ۲۲ بارداریم هست تکونهاش خیلی ضعیف بود در حدی که تازه دو هفته هست فهمیدم ولی همش حس میکردم حرکت روده هست اما امروز از روی شکمم حرکتش رو دیدم با اینکه بارداری دومم هست ولی خیلی ذوق کردم به نظرتون به اروم بودنش تو نوزادی میتونه ربط داشته باشه چون دخترم خیلی شدید لگد میزد و نوزادی به شدت نا ارومی هم داشت البته شایدم به جنسیت ربط داره؟

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

مگ هفته ۱۸ جنسیت رو بهت نگفتن

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

تا پنج ماهگی نفهمیدی بارداری؟😲😲😲

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا

دو هفته است فهمیدی

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
تا پنج ماهگی نفهمیدی بارداری؟😲😲😲

🤣🤣🤣 نه دوهفته هست تکونش رو حس کردم یه ذره 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
مگ هفته ۱۸ جنسیت رو بهت نگفتن

چرا عزیزم گفتن پسره برا همون میگم شاید مدل حرکتشون فرق دارم چون دخترم شدید بود و این خیلی اروم و یواش

یا خدا دو هفته است فهمیدی

نه عزیزم دو هفته هست که حرکتش رو حس میکنم 

به هیچی ربط نداره، به موقعیت جفت و خود بچه ربط داره.

من بچم دختر بود، از ۱۸هفته حرکتاشو حس میکردم، نوزادی هم آروم بود تقریبا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
به هیچی ربط نداره، به موقعیت جفت و خود بچه ربط داره. من بچم دختر بود، از ۱۸هفته حرکتاشو حس میکردم، ...

هر دو خلفی فوندال بود جفتم

🤣🤣🤣 نه دوهفته هست تکونش رو حس کردم یه ذره 

ان شالله به سلامتی ی نی نی سالم و صالح و مفید برای دنیا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...