2777
2789
عنوان

بهترین کتاب جامع برای قبولی ازمون ورودی نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8999 بازدید | 33 پست
من ۶ سال نمونه درس خوندم آیکیو سیرتاپیاز خیلی سبز

مرسی موفق باشییی

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹
شما انتشارات پویش رو خریدی یا خیلی سبز؟ امسال ازمون دادی شما؟ چه کارهایی انجام دادی؟ چه کتاب های خر ...

من پویش رو خریدم و پارسال ینی سال ۱۴۰۱ قبول شدم نمونه.

از من میشنوی خودتو درگیر نکن که منبع چی بگیرم و.. کاملترین منبع واسه ازمون نمونه ۳۱ استان هست که خوده مشاورا هم اینو معرفی میکنن.

از اول مهر درساتو قشنگ بخون و همراه با درسا تستای ۳۱ استان رو حل و مهمترین چیز هم تحلیل کردن اون تستا هست

اگه با همین روش پیش بری من قول میدم قبول میشی

کتاب ۳۱ استان چون ازمونای سالای قبل هست و نمونه هم اینطوریه ازموناش با سالای قبل شباهت زیادی داره..

من کتاب ماجراهای منو درسام خیلی سبز واسه ریاضیمم گرفتم نهم که بیشتر واسه امتحانای مدرسه بدرد میخورد و من بهت همون ۳۱ استان رو پیشنهاد میکنم

رشتمم تجربیه

سوالی داشتی بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی موفق باشییی

خواهش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
قبول شدی؟ دیگه چه کتابایی رو خریدی و چیکار کردی؟

اره 

شما چه رشته ای میری

والا جز همین، کتاب دیگه ای نداشتم 

ولی شما حتما بگیرین ۳۱استانم زیاد شنیدم

تو طول سال مطالعه داشتیم برای آزمونا و امتحانا

چن هفته مونده به امتحان هم هر روزش میخوندمو مرور میکردم

من پویش رو خریدم و پارسال ینی سال ۱۴۰۱ قبول شدم نمونه. از من میشنوی خودتو درگیر نکن که منبع چی بگیر ...

😍موفق باشییی

خیلی خیلی مرسی 🤍

پس 31 استان رو الان میخرم و اولای مدرسه برای درسایی که برای سختن ماجراهای منو درسام خیلی سبز میگیرم

معدل نهمت چند شده بود؟ از اینکه نمونه رفتی راضی هستی؟

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹
اره  شما چه رشته ای میری والا جز همین، کتاب دیگه ای نداشتم  ولی شما حتما بگیرین ۳۱استان ...

تجربی میرم

مرسی🤍

موفق باشی گلم

تشکررر همچنین 🥲🤍

😍موفق باشییی خیلی خیلی مرسی 🤍 پس 31 استان رو الان میخرم و اولای مدرسه برای درسایی که برای سختن م ...

ممنونم ❤️نه بنظرم ماجراهای منو درسام رو نگیری هم اشکالی نداره ولی خب درسنامه اش واقعا عالیه و اینکه تست نداره سوالاش تشریحی هست و همون بدرد امتحان مدرسه میخوره.

معدل نهمم فکر کنم ۱۹/۷۵ بود مطمئن نیستم

راستش از اینکه نمونه رفتم راضیم مدرسه خوبیه ولی از اینکه سال قبل بخاطر مشکلاتم نتونستم درس بخونم و باید از اون مدرسه برم ناراحتم:)) ولی خب امسال دوباره اوکی شدم و درسمو میخونم

موفق باشی ایشالا به چیزی ک میخای برسی❤️🫂

سوال اینا داشتی میتونی تگم کنی

ممنون🫂 واقعا من از الان استرس سه سالو دارم دوری از خانواده و خونه و... 🥺

دانشگاه رو منظورته؟ الهیی🥺

ممنونم ❤️نه بنظرم ماجراهای منو درسام رو نگیری هم اشکالی نداره ولی خب درسنامه اش واقعا عالیه و اینکه ...

امیدوارم همیشه موفق باشی

مزسی حتما به یادت میمونم کمک بزرگی بهم کردی🤍

یعنی میشه سال دیگه مرداد تایپ کردم بزنم شمارو هم تگ منم و بگم نمونه قبول شدم؟🥺🥲

سلام 

پسر من امسال قبول شد رشته تجربی

کتابم بعد از امتحانات خرداد فقط ۳۱ استان تستاشو حل می‌کرد

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
سلام  پسر من امسال قبول شد رشته تجربی کتابم بعد از امتحانات خرداد فقط ۳۱ استان تستاشو حل می‌ک ...

فقط بعد از امتحانای خرداد؟ توی طول سال چطور؟