2777
2789
عنوان

خواهشا یه لحظه بیاین💔

87 بازدید | 16 پست

بچه ها خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید و نتیجه گرفتین کمکم کنید من توی اینترنت سرچ میکنم درست متوجه نمیشم باید چیکار کنم و اینکه خیلی حالم بده و استرس دارم زمان داره میگذره و دوری ما داره بیشتر میشه من خیلی دوسش دارم میخوام برگرده 😔💔

عشقت رفته؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قسمتت باشه برمیگرده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خیلی این جملرو میگم ولی آروم نمیشم چه جوری باورش کنم این موضوعو؟ همش میترسم از گذر زمان💔

نترس توکل کن به خدا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
😔😔😔

اون رفته؟ چرا رفته چند وقت با هم بودیم

تاپیک های آموزنده و مثبت بزنیم تا سایت جو قشنگتری پیدا کنه♥️تو تاپیکای اینمدلی تگم کنید🌱💚مخصوصا تاپیک های مثبت، رسیدگی به خود، تجربیات دوران نامزدی و...
۴ سال  الان ۳ ماهه جدا شدیم

گلم چندسالته 

میدونم آدم وابسته میشه و حس درونش به وجود میاد اما حس میکنم کم سن (بچه سال) نیستی و خوب میفهمی باید ارزش خودتو بدونی و با کسی باشی که بخوادت بهت توجه کنه بهت احترام بزاره...به قول یه یوتیوبر خارجی دخترایی هستن که نامزدشون براشون خونه و ماشین میخره بعد یه عده از دخترا با یه پیام صبح بخیر فکر میکنن طرف براشون چیکار کرده وای خدایا بهم صبح بخیر گفت(منظور به اینه که به کم قانع نباش) تو لایق بهترینایی لایق کسی که تمامش رو برای تو بزاره

پس اگه ولت کرده و رفته یعنی تمام و کمال نمیخوادت باید انقدر عزت نفست روبالا ببری که حتی اگه برگشت ردش کنی کسی که تو رو ناراحت گذاشته لایق بخشش هم نیست چه برسه به اینکه بخوای به زور برگردونیش

نمیدونم شاید حرفام برات بی معنی باشه و مثل کوبیدن میخ رو سنگ بی اثر باشه

اما میدونم که یه روز به حرفم میرسی

همین سایتو ببین چقدر خیانت زیاده 

فک میکنی اگه همچین آدمی که تو رو ول کرده رفته بگرده باهات ازدواج کنه دیگه خوشبختی؟؟؟ کسی که بهش اعتمادی نیست 

پنج سال دیگه هم یجور دیگه غافلگیرت میکنه(خیانت و...)

و اونموقع چشات باز میشه و میفهمی کوکورانه گند زدی به زندگیت و احتمالا میای اینجا تاپیک میزنی شوهرم خیانت کرده چیکار کنم برگرده به زندگیم 

لیاقت تو اینه؟

تاپیک های آموزنده و مثبت بزنیم تا سایت جو قشنگتری پیدا کنه♥️تو تاپیکای اینمدلی تگم کنید🌱💚مخصوصا تاپیک های مثبت، رسیدگی به خود، تجربیات دوران نامزدی و...
گلم چندسالته  میدونم آدم وابسته میشه و حس درونش به وجود میاد اما حس میکنم کم سن (بچه سال) ن ...

خیلی حرفاتون قشنگ بود ولی خب نمیدونم با این قلبم چیکار کنم

همش دلم میخواد که برگرده 😔

کتاب یا فیلمی میتونید معرفی کنید که حالمو بهتر کنه؟

خیلی حرفاتون قشنگ بود ولی خب نمیدونم با این قلبم چیکار کنم همش دلم میخواد که برگرده 😔 کتاب یا فیل ...

راستش الان کتابی تو ذهنم نیست 

میدونم اصلا راحت نیست و توقعم ندارم همین الان با حرفام بیخیال شی بالاخره چهارسال توی رابطه بودی و نیاز به زمان زیادی داری برای ترمیم روحیه ت یکی از دوستام تو همین شرایط بود و دوسال طول کشید که حالش خوب شه ولی الان هر روز خدا رو شکر میکنه و اتفاقا یه پسر خیلی خوبم سر راهش قرار گرفت عاشق هم شدن ازدواج کردن...

نیاز به زمان داری روزای سختیه ولی میگذره🙂💜

سعی کن کتابای خوبی که راجب عزت نفس هستن پیدا کنی بخونی برای خودت زمان بزار به خودت برس با دوستات اگه کیتونی برو بیرون و خودتو مشغول کارای مفید کن تا این بازه زمانی زودتر تموم شه

غصه نخور دختر قشنگ تو لایق بهترینایی ✨♥️

شکست عشقی هم مراحل مختلفی داره تا بگذره و حالت خوب شه اولین مرحلشم امید به برگشتن طرف هست☺️