2821
2789
عنوان

چقدر فیلم بی محتوایی!!!

561 بازدید | 18 پست

سلام 

دیشب دخترم فیلم ناپدیدشدن رو گذاشت که ببینیم واقعا چه فیلم بی محتوایی بود فقط خواست برای اولین بار پا رو خط قرمزا بذاره کارگردانش

آخرشم که معلوم نشد دختره چش شد واقعا اون قسمت که ۷۰۰ تومن تو کارتش داشت یا شایدم بیشتر داشت و نداد از اون پسر حالم بد شد دقیقا انگار به یه خیابونی پول داده 

غیر از اینا چقدر با این فیلما اعتماد خانواده ها نسبت به دختراشون زیرسوال میره 

تازه دخترم میگفت که همینکه پسره نذاشته نرفته خیلیه چون سر دوستاش همچین بلایی اومده که پسره رفته و پشت سرشم نگاه نکرده

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

دیدم چرته

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ندیدم این فیلم رو 

پیشنهاد میکنم وقتت رو سر دیدنش هدر ندی

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

فیلما کلا مزخرف شدن 

مثلا 

ارادتمند

که سه تا خانوم بی بند و بار به همه چی.  دارن زندگی میکنن 

تفریق 

یا 

معجزه عشق

متاهل و البته متعهد (درخواست دوستی بهیچ وجه قبول نمی کنم)

جدیده؟؟

نمیدونم حقیقتش انگار مال سال ۹۶ هست دقیق نمیدونم کی اکران شده

[QUOTE=309977706]دیدم  فقط خواستن یچی بسازن

ببینی اکثرفیلمهای ایرانی اینجوری شدن همه بی محتواوچرت حیف وقت ای که برای اینامیذاریم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️