2777
2789

دوستان اگه شخصیت آرومی داشته باشید و زیاد پر هیجان نباشید و نتونید احساساتتون رو نشون بدید و محترمانه به جلش رفتار کنید و همه فامیل از خواهر بزرگه ت تعریف کنن و از همه چی اون تو جمع ازش تعریف کنن و تو هم ندونی چی کار کنی حسودیتون نمیشه؟؟ از این بیزارم چی کار کنم من شخصیتم اینه خود شیرینی بلد نیستم ظاهر و باطنم یکیه 

چرا همه چیزای خوب مال اونه خواستگارا تعریفا توجه پدر مادر و... عذاب می کشم لطفاااااااا راهنماییم کنید چی کار کنم اعتماد به نفس داشته باشم راه خودمو برم و حسرت نخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کلمه ک و ن لقشون منم مثل توام واقعا نمیتونم نقش بازی کنم یا خندون و اینا باشم دسته خودمم نیست ولی خواهر ندارم داداش دارم ک داداشم برعکس منه😂🤦🏻‍♀️خیلی خنده رو خیلی ابراز احساسات میکنه

همیشه خواهر ای بزرگتر شانسشون بیشتره. شکی تو این نیست

ولی اعتماد به نفسشون هم به خاطر همین بالا میره که خودش باعث میشه هی این خوشبختیشون تصاعدی بالا بره

حداقل خودت رو اعتماد به نفست کار کن😕

خواهر بزرگه ی من الانم که پیر شده یه جوری پشت چشمشو نازک میکنه و از خواستگارای اون موقعش میگه که آدم با خودش میگه خب که چی

کوه اعتماد به نفسه بیخودی. خدا هم هی واسش میخواد

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
همیشه خواهر ای بزرگتر شانسشون بیشتره. شکی تو این نیست ولی اعتماد به نفسشون هم به خاطر همین بالا میر ...

دقیقا.. انقد از خودشون تعریف می کنن و اعتماد به نفس دارن انگار چیزای خوب رو اینجوری جذب می کنن

چرا انقد گناه داریم🥲

ن من اصلا اذیت نمیشم من خودمم همینی که هستم ن داداشم بیشتر دخترخاله پسرخاله هام یا دخترعمه هام همینن من بابام خیلی دختر شیطون دوس داره بهم نگفته ها خودم فهمیدم یعنی دختری میخواست همیشه رنگای جیغ بپوشه برقصه من کلا برعکس بودم الان خودم عاشق رنگای شاد شدم میپوشم بابام میگه اهان اون موقع چی بود همش مشکی ی بار خیلی ناراحت شدم گفتم حق بابام نبود من گیرش بیام باید ی دختر سر زنده داشت😊ولی خب بازم من همونم و میدونم بااین اخلاقای گندمم دوسم داره

همیشه خواهر ای بزرگتر شانسشون بیشتره. شکی تو این نیست ولی اعتماد به نفسشون هم به خاطر همین بالا میر ...

الهی شکرهمین که غم نداره غصه اشوبخوری الهی شکرمن خواهرم مریضهدسرماکه میخوره کلااسترسم 

الهی شکرهمین که غم نداره غصه اشوبخوری الهی شکرمن خواهرم مریضهدسرماکه میخوره کلااسترسم 

انشاالله خدا خواهرتو شفا بده

منظورم به مورد بحثه تاپیکه

وگرنه من هم دلم نمیخواد خم به ابروی خواهرهام بیوفته. چه کوچیک چه بزرگ. من هم قلبم واسشون میتپه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊