2777
2789
عنوان

امروز 1402/6/22 آزمایش دادم منفی شد

210 بازدید | 15 پست

میخوام این تاپیکو یادگاری نگهدارم 

میخوام روزی که بی بی چکم مثبت شد ازمایشم مثبت شد صدا قلب نینیمو شنیدم زایمان کردم نینیمو سالم بغل کردم کلی از خدا معذرت خواهی کنم بابت همه ناامید شدنام واسه همه وقتایی که بخاطر بی بی چک منفی عصبی شدم واسه همه لذتای خوبی که بخاطر فکرکردن وسواس گونه به بچه از دست دادم واسه همه روزایی که روزشماری میکردم تا موعدم بشه واسه همه چک کردنای علایم بدنم که ببینم باردار شدم یانه واسه همه عجله کردنام واسه همه لحظه هایی که زندگیو به کام خودمو همسرم تلخ کردم

میخوام اون روز به همتون ثابت بشه که اتفاقای بیرونی واسه همه یکسانه امروز واسه همه روزه واسه همه روشنه بعضی از ماییم که تو ذهنمون تیره ش کردیم تاریکش کردیم میخوام بگم خدا واسمون همیشه خوب خواسته ما بودیم که با ناامیدی نگاهشو از خودمون گرفتیم 

خدایا من ازت معذرت میخوام بخاطر همه چی

خدایا بهم ارامش بده بهم قدرت بیخیالیو بده تو که بد مارو نمیخوای خدایا کمکم این ماه سراغ بی بی چک و علایم و ازمایش نرم 

خدایا توکل بر خودت  

خدا        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار ساله ای یو ای منفی و ای وی اف منفی داشتم امروزم روز ۱۰ انتقالمه

منم این ماه واسه اولین بار ای یو ای کرده بودم از روز اول ای یو ای استرس و ناامیدی بود تا الان که با ناامیدی رفتم ازمایش و منفی شد

خدا