2777
2789

سلام

پسرم ۴ونیم ماهشه کریرُ عقب باید ببندم؟

الان میخوام برم بیرون نمیدونم عقب ببندم یا جلو پیش خودم

البته عقب داداشش هست رو صندلی کودکش که ببینه کسی پیششه

هرجور راحت تری و گریه نمیکنه بیند من صندلی ماشین داشتم،چون گریه میکرد روبه جلو کنار خودم میذاشتم

رو به جلو اونم صندلی جلو جرمیه نمیکنن؟

من تاحالا امتحان نکردم ببینم تو ماشین گریه میکنه یا نه

الان یه مسیر کوتاهی میخوام برم امتحان کنم ببینم چه جوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو خطرناکه

عقب ببند بعدم پشت شبشه ازین برچسبای بچه بزن که ماشینا احتیاط کنن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
رو به جلو اونم صندلی جلو جرمیه نمیکنن؟ من تاحالا امتحان نکردم ببینم تو ماشین گریه میکنه یا نه الان ...

مگه جریمه هم میکنن؟ منکه ندیدم

من از ۳ ماهگیش باید سرکار میرفتم،پسرم هم اصلا بند نمیشد تو صندلی، اگه عقب بود تسلط نداشتم روش که ببینم ساکته چون نفسش رفته یا واقعا آرومه چون خیلی بد گریه میکرد. دیگه مجبوری میذاشتم جلو. ولی صندلی بود نه کریر

امتحان کن همون عقبو،اگه گریه کرد و نتونستی آرومش کنی یجا وایسا بیارش جلو. به عقب عادت کنه بهتره

عزیزم حتما صندلی عقب و جهت مخالف صندلی کودک یعنی پشت نوزادتون باید به شما باشه در اصل البته اگر کریر ...

بله کریر حتما باید جهت مخالف نصب بشه

پس همون صندلی عقب

شما تجربه ای دارید؟

استرس دارم گریه کنه

جلو خطرش زیاده درستش اینه که پلیس جریمه کنه حتی من عقب می بستم کنار داداشش  کم کم عادت شد بر ...

وای چقد خوب که تجربشو داشتید 

ممنونم

از چند ماهگی گذاشتینش کریر صندلی عقب؟

منم یه مسیر کوتاه ۵ دیقه ای میخوام برم امتحانی

میترسم گریه کنه

وای چقد خوب که تجربشو داشتید  ممنونم از چند ماهگی گذاشتینش کریر صندلی عقب؟ منم یه مسیر کوتاه ...

هرجا گریه کرد بزن کنار آرومش کن دوباره راه بیفت

وسط رانندگی به هیچ وجه برنگرد سمت عقب،فقط بزن کنار

من یبار اینکارو کردم تصادف کردم

اگه آهنگ دوست داره براش پخش کن آروم بشه

وای چقد خوب که تجربشو داشتید  ممنونم از چند ماهگی گذاشتینش کریر صندلی عقب؟ منم یه مسیر کوتاه ...

یادم نمیاد الان ۹سالشه  

فکر کنم حتی با شوهرم هم میرفتیم گاهی همینطوری میگذاسنم کنار هم 

بله صد درصد عقب جلو خطرناکه