2777
2789
عنوان

یائسگی

4231 بازدید | 15 پست

بچه ها یائسگی برای بدن ضرر داره . مادرم داره یائسه میشه چند ماه پریود نشده بعد دکتر رفته براش امپول زده که پریود بشه  میگه هنوز براش زوده ۵۵ سالشه. نظر شما چیه.  من میگم روند طبیعی بدن نباید جلوشو گرفت🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 42 سالگی یائسه شدم 

دکتر گفت اگه می خوای برات دارو میدم ولی باید برای سرطان سینه و رحم چکاب بشی چون خیلی عوارض داره منم گفتم نمی خوام

چه دکتر بی شعوری بوده برای 55 سال میگه زوده

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
خب سوال من اینه ضررش چیه که دکتر براش امپول زده که دوباره بشه؟

وقتی یائسگی اتفاق بیفته یه سری هورمون دیگه ترشح نمیشه که وجودشون باعث شادابی و جوانی پوست و حتی استحکام استخوان هست.

نمیشه ک مقایسه کنی عزیزم هرکی بدنش ی جور جواب میده. نوشاتو میشناسی؟ ی دمنوش داره ترکیبی هست. داخلشم خار مریم رازیانه زنجبیل نعنا فلفلی و شیرین بیانه. برای یائسگی خیلی خوبه.دردشون کم میشه گرم هم هس. اینتررنتی هم میتونی سفارشش بدی