2777
2789
عنوان

شدم نظافت چی😐🥲

218 بازدید | 15 پست

یه بنده خدایی آخر هفته میاد خونمونو تمیز میکنه بعد دیشب قرار بود امروز بیاد خونمون من جوگیر شدم گفتم من بهتر از اون میتونم تمیز کنم اینا یدف بابام گف همون پولو به تو میدیم فردا تمیز کن😭😭گفتم باشه

الان موندمو یه خونه حالا میتونم حال اتاقا اینارو تمیز کنم ولی بلد نیستم دستشویی توالت فرگی حموم اینارو رو بشورم😭😭چجوری بشورم کمکم کنید

با برس و جارو بشور 

دامستوس بزن 

مایع شیرآلات اکتیو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایتکس و پودر رو من قاطی میکنم با یکم آب واسه دستشوییا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چند میده بگو من بیام تمیز کنم🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مقداری جوهر نمک بریز

یکم صبر کن بشور

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مراقب باش بعضی شوینده ها رو نباید به شیرآلات بزنی خراب میشن رنگشون کلا بد میشه

حتما دستکش بپوش و ماسک هم بزن

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
پونصد😒😐😑

ای بابا 

اسی اول با اب خالی حموم رو بشور بعد برو تاید و لکه پاک کن قاطی کن بپاش رو حموم با جاروبکش روشو بهشش کن جاهایی ک لکست بیشتر بکش 

بعد ولش کن بپر تو دسشویی اونم همینجور بساب بعد اونم ولکن بپر تو حموم اونو اب بکش دیگ برو دسشوییو بشور

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺