2777
2789
عنوان

به کارما اعتقاد داری

213 بازدید | 25 پست

کسی ازش چیزی میدونه میشه ازش فرار کرد

میشه بخشیده شد و ازش در امان بود 

چجوری

توضیححح بدید لطفا نیاز دارم🥲☹

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

کارمایی در کار نی 

هرکی بدی کرد بهم صد برابرش خوشبخت شد😂من میسپارم به دو دست بریده ابلفضل یا خودم جرش میدم😁

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به کارما اعتقاد ندارم ولی بنظرم یه نفر با فکر کردن ب اون اتفاق خودشو رو اون موضوع حساس می کنه و کوچکترین نشونه ها براش بُلد میشن و هر اتفاقی بیفته برای خودش یا کسی ک بهش بدی یا خوبی کرده اونو کارما می‌دونه در حالی ک خیلی از اتفاقات تو دنیا هیچ بازتابی ندارن کارما یه تعریف دیگه عدالته ک بنظرم دنیا اصلا جای عادلانه ای نیست .

اگه فک میکنی ب کسی بدی کردی کافیه بهش بگی و ازش بخوای ک ببخشدت همین ک بخوای کافیه مهم نیست اون میبخشه یا ن 

من به کارما اعتقاد ندارم ولی بنظرم یه نفر با فکر کردن ب اون اتفاق خودشو رو اون موضوع حساس می کنه و ک ...

من از طرف خواستم ک ببخشه ولی نمیدونم بخشید یا ن🥲ولی الان حس بدی دارم باز

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕