2777
2789
عنوان

مادرشوهر

86 بازدید | 7 پست

سلام ميشه بگين با مادرشوهری که وقتی میریم خونشون هر یکی دوماه همششششش تا شوهرمو میبینه یا خودمو درداش یادش میاد آی کجام درد میکنه ای کجام هی به زور پامیشه چایی بیاره یا غذا درست کنه برامون یا به پدرشوهرم میگه پاشو چای بیار یا چایی بزار یا سماورو آب کن که من بشنوم پاشم منم دوتا بچه کوچک به شدت شیطون دارم که خیلی اذيتم میکنن حداقل دلم میخواد این چند روز که میام شهرستان یه کم از خانه داری استراحت کنم درحالیکه اگه پسر دیگشو یا جاريم بیان خونشون حالش خیلی خوب میشه یا غذای خوب براشون درست میکنه همش نمیدونم چرا ازم توقع داره که براش کاری کنم مثلا بگه غذا چی دوس دارینمیگیم مثلا چی یه غذا ساده میگه پاشو خودت درست کن تو که بلدی خونشون بری دلش میخواد همش بشینه همه کارارو من بکنم کمکم کنید نیااااا همش باشوهرش فقط حرف میزنه اصن یه وضعی دلم نمیخواد برم خونشون ولی بعضی وقتا مجبوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صادقانه بهش بگو مامان جون منم خسته ام از خونه داری وبچه داری. دیگه اینجام میام میخوام استراحت ...

اوفففف میگم خودش همش ازدرداش یادش میاد آی چیکارم آی چیکارم باز به من کمک کنه به زور دخترمو بغل میکنه حتی یه ذره کمکم نمیکنه

اوفففف میگم خودش همش ازدرداش یادش میاد آی چیکارم آی چیکارم باز به من کمک کنه به زور دخترمو بغل میکنه ...

خب شمام نپز. مثل خودش غر بزن و بگو اه خسته شدم بابا. پام درد میکنه، کمرم درد میکنه. یا کلا محلش نده. 

خب شمام نپز. مثل خودش غر بزن و بگو اه خسته شدم بابا. پام درد میکنه، کمرم درد میکنه. یا کلا محلش نده. ...

خیلی دلم میخواد ولی وقتی میبینم به پدرشوهرم که همش کار میکنه خستس گناه داره میگه باز من مجبور میشم بلند بشم بگم نه شما بشینین