2777
2789

دارم از بین میرم دخترم دوسالشه با یه سرماخوردگیش من انقد استرس میگیرم تب که میکنه چون سابقه تب تشنج داشته که دیگه به فنا میرم

از دیشبم بینیش کیپه که مطمئنم به خاطر حساسیت فصلیه اما انگار دارن تو دلم رخت میشورن چکار کنم یکم آروم بشم اینجوری دارم به خودم بدجور ضربه میزنم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه قطره بینی سدیم فولراید داشته باش وقتی بینیش کیپ میشه بزن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
هرروز براش صدقه میدم اما زیربالشتش تا الان نذاشتم 

خیلی خوبه اینا امتحان کن عزیزم واسترس نداشته باش ،سریع خوب میشه ولی حتما بده به یه نیازمند

لینک گروه چله زیارت ممنون میشم عضو بشید https://eitaa.com/joinchat/208273892C0c43150e45
میخوای حالش خوب بشه صدقه بذار زیر بالش دخترت وفردا بده به یه نفر که نیازمنده

من شروع کردم به خوندن هر روز زیارت عاشورا 

الان شاید سه یام چهار ماهه هر روز زیارت عاشورا میخونم. هنوز اون چیزی که میخام خیلی فاصله دارم. کاش آرامشم برگرده. خسته شدم 

بیخیال منم اوایل اینطوری بودم طوری که دخترمم حساس شده بود الان ۳ ماه دیگه ۴ سالش میشه کاملا بیخیال شدم دخترمم بیخیال شده مریض میشه قبلا میگفت وای مریض شدم چرا مریض میشم الان میگه مگه چیه خوب میشم دیگه بخدا حساس بودیم بیشتر مریض میشدیم

من دوتا بچه دارم. همین مشکل و دارم. مریض شدم مشاوره رفتم فایده نداشت. بااین حال من بچه اولم امسال با ...

آره الان همه نگرانیم دخترمه دوس ندارم حساس بار بیاد اونم به خاطر رفتار من بخدا وقتی مریضه هرچندروز که مریضیش طول بکشه به اون میرسم خودم هیچی لب نمیزنم اصلا اشتهام کور میشه 

منم مثل توام شاید بدتر  یک‌مدت دارو بخور روانکاو برو یکم بهتر میشه  من هنوزم مشکل دارم&n ...

اتفاقا گفتم حتما برم پیش دکتر دوس ندارم دخترم با رفتارای من اذیت شه و درنهایت مثل خودم بشه چون میدونم کارم اشتباهه ولی نمیتونم کنترلی روش داشته باشم