2777
2789

این متن رو با الهام از گفت‌و‌گوهای تاپیک پربازدید می‌نویسم:

من فکر می‌کنم این تصمیم از «شناخت آدم‌ها از خود»شون ناشی می‌شه و چی بهتر از این، که همه غایت خودشون رو خودشناسی قرار بدن؟!

طبیعیه کسی که به دنبال soul mate هست، مادر شدن براش اولویت نیست و برعکس، کسی که «فقط و فقط و فقط» به دنبال مادریه، نگاهش به ازدواج بیش‌تر مایل باشه به انعقاد قرارداد دریافت اسپرم.

و هیچ نقدی بر کسی نیست! مگر کسانی که خودشون رو نشناختن. هر کس با عینک خودش جهان رو می‌بینه. بلکه انتخاب مبتنی‌بر شناخت تحسین‌برانگیزه؛ حتی اگر اون انتخاب، نداشتن فرزند باشه.

پی‌نوشت: مادری یه رسالت عظیمه؛ به‌صرف زایش محقق نمی‌شه. وظیفه اصلی مادر، تربیت و انسان‌سازی غیربیولوژیک هست.

برای آشنایی با آثار «مادری بد» تاپیک کیمیا رو بخونید.

تاپیک آسیب از مادری بد

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست