2777
2789
عنوان

خواهرم بچه سوم وبارداره😓

338 بازدید | 17 پست

شوهرش خیلی بچه دوست داره ،اکثر کارهای این دوتا بچه رو هم خودش انجام میده.

خواهرم هدف های زیادی داشت همین امسال آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کرد اما قبول نشد.

قرار بود امسال دوباره بیشتر تلاش کنه.

الان عکس بی بی چک گذاشته مثبته،گفت تو اقدام بودم.

هیچی نگفتم دلش نشکنه گفتم انشالله خیره.

امیدوارم از پسش بربیاد واقعن سخته ،دوتا بچه کوچک داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ،از پسش بربیاد 

وقتی شوهرش همراهه برمیاد کسی ک شوهرش دست ب سیاه سفید نزنه غربزنه کمک نکنه سخت میگزره ولی شوهر ک همراه و همدل باشه کمک کنه میگزره 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ینی چی شوهرش گولش زده خب با هم تصمیم گرفتن چرا فک میکنید زن باید حتما کار کنه که موفق باشه

خوب عزیزم کسی که می‌گفت دیگه بچه نمیخوام وکلی تلاش می‌کرد که امسال شاغل شه.

چطور یه شبه نظرش عوض میشه .هممون شوکه شدیم اما هیچی نگفتیم که ناراحت نشه

بله دقیقن ،شوهرش گولش زده  دلم براش میسوزه

با کلمه گولش زده موافق نیستم 

فکر نکنم همچین خواهرت بچه باشه بشه گولش زد 

دیگه لابد با هم به توافق رسیدن 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
دیگه فاتحه اهدافو بخونه

عزیزم ایشالا موفق بشی و به هدفت برسی😍❤

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "