2777
2789
عنوان

شراکت کاری با دختر خالم😩

996 بازدید | 45 پست

اصلاً نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم چون از همون اولش که کارو باهاش شروع کردم از نوع رفتارها و حرف زدناش اصلاً خوشم نمی‌اومد چون حرفاش با رفتاراش کاملاً ضد و نقیض بود من سرمایی هیچی نداشتم ولی اون سرمایه داشت اما من هنرمند بودم و کارو بلد بودم گفت من پولو می‌ذارم وسط تو  هم هرچی گفتی و هرجور که می‌خوای همونجوری قضیه رو اداره کن منم ازت یاد می‌گیرم اوایل اصلاً زیر بار نمی‌رفتم چون از لحاظ منطقی اصلاً با عقلم جور در نمی‌اومد که بخوام زیر بار همچین چیزی برم ولی انقدر اصرار کردن و اینور و اونور بام صحبت می‌کردن که تو حیفی هنرمندی نباید همینجوری هنرت رو زمین بمونه........ منم گفتم باشه البته اینم بگم که دختر خالم واقعاً می‌خواست حمایتم کنه اما نمی‌دونست که بدتر داره لهم می‌کنه! بهم گفت بیا یه پیج طراحی لباس راه می‌ندازیم با همدیگه تو نقاشی روی پارچه رو انجام بده روی لباس‌هایی که من می‌دوزم من طراحی لباس‌ها رو انجام میدم میدم به خیاط یا اینکه با همدیگه مثلاً تو خیاطی می‌کنی با هم تولیدی می‌زنیم و خیلی رویا پردازی‌های دیگه تا اینکه ایشون پیج طراحی لباسو زد 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیجی که تو اینستا زد دو سه تا لباس رو طراحی کرد دوخت یه چند تایشو داد به من روش نقاشی لباس انجام دادم یه مقداریشم داد به من خیاطی‌هاشو انجام بدم و خلاصه فکر کردم که قضیه جدی شده تا اینکه بعد سه چهار تا عکسی که گذاشتیم گفت فلانه من صلاح می‌دونم که تو پیج جدای خودتو بزنی در مورد طراحی پارچت نقاشی روی پارچه منم پیج جدای خودمو داشته باشم منم بهش گفتم که خب قرار بود که مثلاً ما شریک بشیم تو گفتی هزینه‌ها رو خودت تقبل می‌کنی منم   کارای هنریشو برات انجام بدم چون هیچ جوره سرمایه نداشتم مثلاً با خودم گفتم اول با ایشون کار می‌کنم مبلغی که دستم گرفت حداقل می‌تونم برم رنگ پارچه‌ای چیزی بخرم خودمم شروع به کار کنم اما خب با چند تا کاری که زدیم به اینجا اصلاً نرسید که من بخوام پس اندازی داشته باشم!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

گفتش که نه بهتره پیج‌ها رو جدا کنیم نگران نباش من همچنان حمایتت می‌کنم منم گفتم باشه رفتم موی پیج نقاشی و طراحی روی پارچه جدا زدم اول بهش گفتم که خب مثلاً لباس بهم بده که من رو لباسا بتونم طراحی کنم بذارم تو پیجم که حداقل ویو پیجم بره بالا گفتش که نه من همیشه نمی‌خوام رو لباسام طرح و نقاشی داشته باشه تو رو به یکی معرفی می‌کنم برای اون کار کن! منم گفتم که باشه آدرس اون شخصو به من بده من برم ببینمش و اینا رفتم دیدم که طرف یه کارگر می‌خواد یعنی می‌خواست که یه نقاشی روی لباس از بالا تا پایین بکشم خانم فقط ۵۰ هزار تومن به من بده!!!

رفتم گفتم فلانی این یه همچین پیشنهادی به من داده من نمی‌تونم زیر بار این پیشنهاد برم چون رنگ پارچه خیلی گرونه خیلی مسائل دیگه داره این خانم کارگر می‌خواد منم کارگر نیستم بعدش گفت خب نمی‌دونم شروع کن هرجور که دوست داری نقاشی بکش یعنی دختر خالم اینو برگشت به من گفت منم برای اینکه پیج زده بودم و حفظ آبرو تو فامیل بشه شروع کردم با رنگ‌های اکرولیک روی پارچه نقاشی کشیدن که البته اگر واقعاً نقاشی‌هامو نشونتون بدم از خودم تعریف نمی‌کنم ولی بسیار زیبا بود کارام بعد یه مدت چقدر مثلاً می‌گذشت دوباره میومد طرفم می‌گفتش که فلان پارچه رو آوردم روش نقاشی بکش و اینا می‌گفتم باشه یا مثلاً می‌گفت فلان پارچه رو آوردم بگیر بدوز که بزارم تو پیجمو پیجتو معرفی کنم و تبلیغ کنم و خلاصه خیلی چیزای دیگه

ولی هر بار که براش کاریو انجام می‌دادم خیاطی می‌کردم می‌فرستادم هی بهونه‌های واهی و الکی می‌گرفت هی نمی‌دونم چیکار می‌کرد یا مثلاً می‌گفت تو دیگه دنبال کار خودت برو یا اینکه نقاشیتو سبکشو مثلاً ببر روی بوم ببر فلان کن چون خودشم فهمید که رنگ پارچه خیلی گرونه بعد منم مجبور شدم به خاطر این مسائل پیجو کلاً ببندم

دوست عزیز شما متاسفانه چون اولا قرارداد محکمی در بین نداشتی دوما راجب سود و تقسیم کار صحبتی نشده از هنر شما سواستفاده شده به نوعی و موجب سرقت هنر شدین اصطلاحا . الانم که پیج و مشتری ها پا گرفت بی هیچ بهانه ای کنار گذاشته میشین  که شاید یه کپی کار ناشی کار شما رو با ۵۰ ت انجام بده 

🌹MR🌹 آقا 🌹

ببخشید شارژ گوشیم یهو پرید پسرمم از خواب بیدار شد دیگه باید بهش صبحانه می‌دادم شرمنده

نه ببینید این بنده خدا بابت دوخت لباس یا کشیدن نقاشی دستمزدمو می‌داد اما ولم می‌کرد یعنی اصلاً شراکتی در کار نبود خلاصه ایشون گفتش که حالا که پیجو بستی من خیلی ناراحت شدم منم خودم گفتم که می‌خوام حمایتت کنم بیا برای من خیاطی کن طبق همون حرفی که زدیم تولیدی بزنیم و خیاطی کنیم منم فامیل بود گفتم که باشه ولی بهش گفتم که من هیچ وسیله‌ای ندارم فقط یه چرخ کاچیران معمولی دارم با یه دستگاه سردوز کاملاً معمولی که تو اون دوره‌ای که می‌رفتم خیاطی اینا رو تهیه کردم که بتونم برا خودمون لباس بدوزم  گفت همینا کافیه بعداً کم کم به وسایلا اضافه می‌کنیم و تولیدی می‌زنیم 

منم قبول کردم تا اینکه براش چند دست لباس دوختم براش که می‌فرستادم می‌گفت دوختت خیلی تمیزه ولی چرخت چرخی نیستش که بخواد اون کاری که من دوست دارمو بهم تحویل بده و کار پروفشنالی برام در بیاره من یه کار تمیز کارخونه‌ای می‌خوام بعد می‌رفتیم بازار خرید که مثلاً حالا پارچه خریداری کنیم  من ۱۵ ساله که خیاطی دارم انجام میدم ایشون یک سال هم نشده بود که خیاطی میکرد موقع خرید پارچه خیلی اذیتم می‌کرد چون پارچه‌ای رو انتخاب می‌کرد که اصلاً به اون مدلی که انتخاب شده بود نمی‌خورد هر چی هم بهش می‌گفتم که فلانه این به این نمی‌خوره اصلاً گوش نمی‌کرد می‌گفت نه هرچی که من میگم همون باید بشه و اونچه که من می‌خوام همون باید در بیاد!!

دوست عزیز شما متاسفانه چون اولا قرارداد محکمی در بین نداشتی دوما راجب سود و تقسیم کار صحبتی نشده از ...

رو حساب حرف فامیل اگه این حرفو بهش می‌زدم که فامیل و مادرشو پدرش قیامت به پا می‌کردند که اعتمادی به دختر من نداری و تازه دخترم می‌خواد هزینه‌ها رو تقبل کنه 

رو حساب حرف فامیل اگه این حرفو بهش می‌زدم که فامیل و مادرشو پدرش قیامت به پا می‌کردند که اعتما ...

بهتر بود لااقل بین خودتون یه برگه مینوشتین که هر کی وظیفه ش رو بدونه بعد فردا حرف حدیثی پیش نیاد 

🌹MR🌹 آقا 🌹

خلاصه که خرابکاری توی کار خیاطی می‌کرد دخالت‌های بیجا می‌کرد نظراتی می‌داد که اصلاً حرفه‌ای نبود بعد آخرشم می‌افتاد گردن من خلاصه خالم اینا خیلی آدمای متکبری هستند و اصلاًم دلشون نمی‌خواست که اسم دخترشون خراب شه برمی‌گشتن می‌گفتن که دختر ما کارش خیلی تمیزه خیلی فلانه این فلانی هستش که کارو دیر تحویل میده و خرابکاری داره ایجاد می‌کنه تو کار دختر ما اینم بماند که با منو با چند تا شارلاتان دیگه آشنا می‌کرد که مثلاً بیا با اینا همکاری کن شراکت کن ولی وقتی باهاشون وارد کار می‌شدم دروغ می‌گفتند به دختر خالم یه حرف دیگه می‌زدن اینم حرف اونا رو باور می‌کرد 

یا اینکه مثلاً می‌خواست ایونت بزنه کارت دعوت می‌فرستاد بهش می‌گفتم که مثلاً می‌خوام بیام توی ایونتت ،میخواستم دسته گل براش بگیرم برم تو ایونتش شرکت کنم می‌گفت من آبرو دارم جلوی دوستام اگه میای حتماً باید با لباس‌های مارک داری گرون بیای اون چیزی که من میگم بپوشی اون تیپی که من میگم بزنی بعدش بیای اگرم لباس نداری من برات می‌فرستم از لباس‌های من استفاده کن تازه این یکی از حرفاش بود خیلی از بالا به من نگاه می‌کرد اصلاًم رفتاراش با من محترمانه نبود مثل این بود که من زیر دستشم قرار برای این خانم نوکری کنم دور از جونتون