من بینیم استخوانی بود عمل کردم محشر شده بعد من عمه شوهرم بینی فوق العاده گوشتی داشت عمل کرد هیبیچ تغییری نکرد ففط از نیم رخ بینیش قوس داره تازه سوراخای بینیشم یکی بزرگه یکی کوچیک وگرنه همونطوری مث قبله. یکی از دوستامم همینطور..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه خواهر شوهرای من هر دوشون بینیشون استخوانی بود و فوق العاده بزرگ اصلا جالب نشد با اون بینیه بزرگی ک اینا داشتن میتونستن بهترین شکل بینی در بیارن ولی خیلی زشت شد
بینی گوشتی برنمیگرده خیلی...شاید یکم ورم کنه اما خب برگشتنیشو نمیدونم منم الان تقریبا یکسال ونیمه عمل کردم.خب خیلی خیلی عروسکی نیس اما به صورتم میاد...البته سوراخای بینیمم یکی نیس ولی تو چشم نمیاد
بینی های گوشتی چون غضروف و استخون ندارن و نمیشه بهشون فرم و. استایل داد ، نتیجه عملشون ٥٠-٥٠ میشه اما بینی های استخوانی بالای ٨٠٪ خوب در میان این نظر همه دکترای جراحی بینی هستش.
برو دکتر !شاید اصن بینیت گوشتی نباشه خود من بینیم اصن مشکلی از لحاظ استخوانی تو ظاهر حداقل نداره و سر بینیم گرد و بزرگه!شاید اگه یه فرد معمولی ببینه بگه این بینی گوشتیه ولی دکتر به من گفت بینیت غضروفیه و ۸۰٪عمل بینیت موفقیت آمیز!