2777
2789

من ۱۵ سالمه 

آدم منطقی ام حرفام سر حساب کتابه😂

مهربونم جدی ام ولی وقتی لازم باشه شوخ ام ارتباط گیریم عالیه راحت میتونم صحبت کنم چه با بچه چه با پیر😅 

تجربه ام کم ندارم حتی یکی تو همین سایت میگفت حرفا جوریه که انگار ۳۶ سالته پر از منطق و واقعیات😂

رشتم تجربی هدفم دندون پزشکی 

و یه هدف ام‌ انسانیت و رسیدن به خدا

اعتماد به نفسم متوسط شاید کم نمیدونم ولی خودم و دوست دارم در کل 

زن زندگی . حیف که با داداشم اختلاف سنیتون زیاده 🤣

😐😂 نوجوانی سنی که شخصیت شکل میگیره گفتم اگه عیبی چیزی باشه برطرف کنم چون با این شخصیت تا آخر عمر میخوام زندگی کنم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک هدف داری خوبه

دهه 80 دیگه بیشترتون همینطورین سمج خود رای سر سخت هم بدین هم خوب 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 
😐😂 نوجوانی سنی که شخصیت شکل میگیره گفتم اگه عیبی چیزی باشه برطرف کنم چون با این شخصیت تا آخر عمر م ...

عزیزم فکر میکنم شخصیت شش سال اول زندگی،شکل گرفتع دیگه تمومه 😅

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !
😐😂 نوجوانی سنی که شخصیت شکل میگیره گفتم اگه عیبی چیزی باشه برطرف کنم چون با این شخصیت تا آخر عمر م ...

نه عزیزم آدما بنا به کسب تجارب تغییر می‌کنند

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

خوبی ولی هیچوقت مغرور نشو و همیشه در حال مطالعه باش و سعی کن به دانشت اضافه کنی(حس کردم خیلی نصیحت وار حرف زدم😁) 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

همین ک هدف داری خوبه دهه 80 دیگه بیشترتون همینطورین سمج خود رای سر سخت هم بدین هم خوب 

دقیقاً خیلی هم عجله دارند صبور نیستن انگار

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!