2777
2789
عنوان

با این خصوصیات نظرتون در مورد شخصیت من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا من صبورم ولی😂

خدا را شکر گلم

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
حس میکنم نی نی سایت خیلی واسه تجربه خوبه اینکه اشتباهات دیگران و میبینی و تکرار نمیکنی عالیه یا همین ...

اینجا واقعیت زندگی بیرون نیست عزیزم،یه دنیای دیگه داره برای خودش، نمیگم جای بدیه اما برای سن شما مناسب نیست، اینجا باشی بعد چند ماه قشنگ فکر ازدواج میفتی چون نود مسائل مربوط به این موضوعه و ناخوداگاه به این سمت کشیده میشی

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟
اینجا واقعیت زندگی بیرون نیست عزیزم،یه دنیای دیگه داره برای خودش، نمیگم جای بدیه اما برای سن شما منا ...

اتفاقا زده میشم😂 سر خیانت و این تاپیک پربازدیده‌ که چندش آور ترین کارها تصمیم گرفتم خیییلی دفت کنم سر انتخابم

مگه دست خود آدمه؟ یکم قبل پست زدن فکر کردن چیز خوبیه

منظورتونو نفهمیدم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
کاری نداره اول یه موضوع پیدا کن برای ارتباط گیری بعد از طرف سوال کن مثلا تو مطب دکتر نشستی کلافه شدی ...

بسیار دوش خلاقانه‌ایه👌👌🤣🤣 ولی من انقدر خجالتی موقع حرف زدن صدام در نمیاد اصلا 🤣🤣🤣🤣

زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند. الکساندر دوما