2777
2789
عنوان

اگه همسرتون پولدار بود و نیاز....

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 92 پست
نمیدونیم اینو مثلا پیشنهاد مادره این بود ک یک کافه بزنیم بدین اجاره بعد زن شوهز برین کار کنید توش اخ ...

میتونن کافه بزنن نیرو استخدام کنن خودشون سودش رو ببرن، حتما که نباید بره خودش کار فیزیکی کنه، قضیه اینه که توو خونه نشینه ماه به ماه باباش براش پول واریز کنه، توانمند باشه

اگر پس‌فردا خدایی نکرده ی اتفاقی افتاده بشه روی این آدم به عنوان مرد زندگی حساب کرد

میتونن کافه بزنن نیرو استخدام کنن خودشون سودش رو ببرن، حتما که نباید بره خودش کار فیزیکی کنه، قضیه ا ...

ینی به نظر شما خوبه که یه کافه بزنن و بدن اجاره ولی خودشون کار نکن خب صدرصد ک پسره بلد نیس اشپزیو دسر این چیزا و خواهر منم درحد کافه داشتن اصلا بلد نیس بهترین راه چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج مثله هندونه سربستس کارکردن وفعالیت برای مردوزن واجبه ولی اگه یه مغازه داشته باشه نیمه وقت وایسه خوبه توخونه باشه رومخ زنشه ادم چقدتفریح کنه بالاخره خسته میشه

ینی به نظر شما خوبه که یه کافه بزنن و بدن اجاره ولی خودشون کار نکن خب صدرصد ک پسره بلد نیس اشپزیو دس ...

آره شما هم هیچ وخ از این پسر انتظار نداشته باشید مثلا بره توو کافه کار کنه، به خواهرت هم خیای بستگی داره خیلی از خونواده ها هستن با هم اصطلاحا ندارن، ینی مثلا عروس و پسر و مادر شوهر و پدر و شوهر و اینا قاطی همدیگه زندگی میکنن و دخالت نمیدونن 

منتهی بعضیا نه حریم زندگیشون محدوده و اجازه نمیدن کسی وارد زندگیشون بشه 

منتهی چیزی که اینجا مهمه اینه که پسر جَنَم پول درآوردن داشته باشه به سبک خودش و به سطح خونواده خودش، خواهرت مطمئن باشه که پس‌فردا خدایی نکرده اتفاقی افتاد میتونی به این آدم تکیه کنه همین و بس

قضیه خیلی پیچیده تر از سفر و این حرفاس...خانواده ش کنترلگرن که نزاشتن هیچکدوم از بچه ها به مسیر دیگه ای برن.خانواده ایی که هزینه زندکی رو تمام و کمال پرداخت کنه روهمه جوانب زندگی بچه ش هم تسلط و کنترل و دخالت داره.اگه یه جا پسره و خواهرت گفتن  نه و طرد شدن و مستمری قطع شد قراره چی کار کنن؟!!! باللخره مهارت تحصیلات هنر یه چیزی باید این ادم داشته باشه!! دوبار درسالم برن سفر بقیه ش چی!؟

مادرش لقمه ام بگیره بزاره دهنش یوقت خسته نشه

اگه یوقت دندونش درد اومد چی ...اوف میشه که

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد

خیلی خوبه

ولی مطمئن باش بالاخره یه چن ساعتی میره سرکار

کلا نمیشینه تو خونه

همسر منم خونه اس اکثر روزا و خیلی راضیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دختر عمم همینجوری ازدواج کرد بهترین زندگی داره خانواد شوهرش ساختمون سازن پسر بعد ناهار یه سر به ساختمانا میزنه بعدش میره خونه خالش با پسر خاله‌اش گیم بازی میکنه ساعت دو شب میاد خونه 😊

مشکلی ندارین بااین موضوع؟

نه

دورکاری می کنه

خیلی هم خوبه اتفاقا

چون خستگی و بی حوصلگی سراغش نمیاد

بعدم جلو چشمه دیگه🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دختر عمم همینجوری ازدواج کرد بهترین زندگی داره خانواد شوهرش ساختمون سازن پسر بعد ناهار یه سر به ساخت ...

خیلیا میگن خوبه خیلیام میگن نه ..اما بازم همینایی ک میگن نخ شاید خودشون تو این موقعیت قرار بگیرن ک ببین زندگی در رفاه و پول دارن هرچی بخان میتونن داشته باشن دگ مهم نیس ک حالا جوهر مرد کاره و...