2777
2789
عنوان

اگه همسرتون پولدار بود و نیاز....

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 92 پست
این طرز فکر هزاران مشکل پشتشه  این فرد در اینده خیانت میکنه  زندگی خوبی نداره  مسئ ...

الان این همه مردا ک سزکارن و شاغلن خیانت نکردن😂این چ حرفیه خیانت ب ذات طرف برمیگرده ن ب کار کردنش یکی ریس یک شرکتیه اما تهش با منشیش جور میکنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عجیب و سخت اینم دقیقا همینطوره اولین پسرشونه نزاشتن کار کنه فقط ی مدت کوتاه بعد سربازی تو داراییا ...

مهمه که بلد باشه پول در بیاره نه لزوما کار فیزیکی انجام بده، خواهر شوهر من اگر مدیریت مالی بلد بودن نیاز نبود حتی یک روز کار کنن، اما خب بلد نبودن، مثلا خونه می‌فروختن خرج سفر و خوشگذرونی میکردن، خب لامصب اون خونه رو بدین اجاره به اندازه پول اجاره خوش گذرونی کنید. 

برای هیچ کس به اندازه بچه ش سخت نیست، فک ن ی بچه نوجوون که توو پول و رفاه بزرگ شده و هرچی خواسته داشته الان شده بچه ای که هرچی میخواد بهش میگن پول نداریم

مردی ک برای زندگیش تلاش نمیکنه همه چی لقمه آماده مطمئن باش دلشو میزنه 

مثال بچه هایی ک خانواده براشون بهترین رو میخره سختی نمیکشن باز دلشونو میزنه بالاتر میخان

اگه این مرد مغازه ها مال خودش بود نوش جونش خواهرت خوشبخت میشد چون زحمت کشیده بود چون قدر زندگی رو می‌فهمید 

خواهرم و حتی پدرم گفته باید ی کاری جور کنید براش اینام قبول کردن ولی اگه خرشون از پل گذشت نکردن چی ؟ ...

سر کار رفتن مهم نیست، توانایی مدیریت زندگی مهمه، اگر طرف توانایی مدیریت اموالش رو داره که عالیه، آدمای پولدار شغلشون سرمایه گذاری هست اگر این آقا هم میتونه سرمایه گذار باشه و تمام اختیاراتش دست پدرش نیست که عالیه 

مهمه که بلد باشه پول در بیاره نه لزوما کار فیزیکی انجام بده، خواهر شوهر من اگر مدیریت مالی بلد بودن ...

اخی بچه چ عذابی میکشه خدا دوباره بهشون بده 

ولی چ کار احمقانه ایی ک خونه بفروشی بری سفر😂حداقل با رهنش میرفتن

سر کار رفتن مهم نیست، توانایی مدیریت زندگی مهمه، اگر طرف توانایی مدیریت اموالش رو داره که عالیه، آدم ...

نمیدونیم اینو مثلا پیشنهاد مادره این بود ک یک کافه بزنیم بدین اجاره بعد زن شوهز برین کار کنید توش اخه بعد خواهرم اصلا علاقه ب اشپزی و دسر این چیزا ک مداوم هرروز انجام بده نداره 

اخی بچه چ عذابی میکشه خدا دوباره بهشون بده  ولی چ کار احمقانه ایی ک خونه بفروشی بری سفر😂حداقل ...

آره دیگه، همینه که میگن لوس نباشه و بلد باشه و لقمه اماده خور نباشه و... 

وگرنه از همچین خونواده تی کسی انتظار نداره کارگری کردن و بیل زدن بلد باشه، باید در سطح و لول خودش بلد باشه کار کنه نه اینکه هیچی بلد نباشه حتی در حد ساده ترین مسائل مالی خونواده ش رو

نه دیگه ارثیه رسیده بهش برا خودش نیس متاسفانه

خب همین اینا بچه هایی هستن گ نمیتونن مسئولیت قبول کنن

شاید خواهرت ازدواج کنه در ظاهر همه حسرت زندگی اونو بخورن ولی خواهرت عذاب میکشه. کنار مردی ک وابسته ب خانواده و مطمئن باش ک تو هر موضوعی اونا دخالت میکنن چون دارن هزینه زندگی میدن

نمیدونیم اینو مثلا پیشنهاد مادره این بود ک یک کافه بزنیم بدین اجاره بعد زن شوهز برین کار کنید توش اخ ...

میتونن کافه بزنن نیرو استخدام کنن خودشون سودش رو ببرن، حتما که نباید بره خودش کار فیزیکی کنه، قضیه اینه که توو خونه نشینه ماه به ماه باباش براش پول واریز کنه، توانمند باشه

اگر پس‌فردا خدایی نکرده ی اتفاقی فتاده بشه روی این آدم به عنوان مرد زندگی حساب کرد 

آره دیگه، همینه که میگن لوس نباشه و بلد باشه و لقمه اماده خور نباشه و...  وگرنه از همچین خونوا ...

چ سخت شد خواهرمم داره میخونه از ی سمت انقد رفاه مالی ادمو پسوسه میکنه مخصوصا ماهایی ک کارمندی بودیم و با ی بودجه خاصی میرفتیم جلو .و این افراد میبینی ک چ راحت به مسافرت تفریح بهترین لباس میرسن...