mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 عنوان خوانساریا بیاین 767 بازدید | 27 پست از اخلاق مردمتون بگیناگه حوصلتون سربره جای مشخثی هست برادور دورباماشین؟کافه ورستوراناچطورن؟امکانات شهر درکل چطوره؟مردم مذهبی هستین؟ 1402/06/22 | 03:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 چرا؟ اونجا چيكار داري؟ میخوام اونجابرم دانشگاه😬
دریا2343 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 27131 بچه اونجا نیستم. ولی توی شهرهای کوچیک مرکز ایران دوام نمیارم. مثل خمین و محلات و خوانسار و...
mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 بچه اونجا نیستم. ولی توی شهرهای کوچیک مرکز ایران دوام نمیارم. مثل خمین و محلات و خوانسا ... من خودم تهرانم ولی خیلی تعریف اونجاروشنیدمشهر کوچیک جایی مثل اصفهان برام تواولویته تا مرکز شهر کرمان
monblack عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4470 گلپایگانی ام نیم ساعت بیست دیقه فاصلس با خوانسار مذهبی ان کافه داره ولی قلیون و اینا ممنوعه رستوران و اینام داره شهر سر سبز و قشنگیهسرچشمه خوانسار خیلی خوبه اخلاقشون با غریبه ها نمیدونم حس میکنم خوب نیسنشایدم من اشتباه متوجه شدمزمستوناشم قشنگه برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4470 گلپایگانی ام نیم ساعت بیست دیقه فاصلس با خوانسار مذهبی ان کافه داره ولی قلیون و ... جا برا دور دور نداره متآسفانه برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 گلپایگانی ام نیم ساعت بیست دیقه فاصلس با خوانسار مذهبی ان کافه داره ولی قلیون و ... قلیونسرا نداره ینی؟😐
mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 جا برا دور دور نداره متآسفانه پس جووناشون دوردور و تفریح و اینا نمیرن؟
monblack عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4470 قلیونسرا نداره ینی؟😐 نه ممنوعه باورت میشه؟؟؟؟ ما میرفتیم سر چشمه میرفتیم ی چایخونه پشت اونجا یوااااشکی ی قلیون میذاشتن بکشیم اونم اشنا بودیم و اونم قلیونش تعریفی نداشت برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4470 پس جووناشون دوردور و تفریح و اینا نمیرن؟ میرن کافه یا سرچشمه خوانسار یا میان گلپایگان کوچری و جاده حسن حافظ و ارگ برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4470 پس جووناشون دوردور و تفریح و اینا نمیرن؟ ساعت نه و نیم ده شب ب بعد هیشکی بیرون نیس برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 نه ممنوعه باورت میشه؟؟؟؟ ما میرفتیم سر چشمه میرفتیم ی چایخونه پشت اونجا یوااااشکی ی قلیون میذاشتن بک ... چه عجیبپس اگه برم اونجا حسابی قراره اذیت شمخود اصفهان چطور؟ درکل برخلاف چیزی که ازاصفهانیا معروف شده من شنیدم که خیلی باکلاس و مرفهن اصلا هم خسیس نیستندرسته؟
mhsannn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2271 ساعت نه و نیم ده شب ب بعد هیشکی بیرون نیس برگام😳😐
monblack عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4470 چه عجیب پس اگه برم اونجا حسابی قراره اذیت شم خود اصفهان چطور؟ درکل برخلاف چیزی که ازاصفهانیا معروف ... اصفهان ک عالیه ب هرحال استانه با شهر مقایسه نمیشه کردن خسیس نیسن اصن تازه برخوردشونم بد نیس با غریبه ها این لقبم ب ی معنای دیگس ک بهشون داده شده برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆