2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 8 پست

سلام خانما کسی میدونه آخرین سونوی بارداری چن هفته اس ؟   

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اول بریچ بود شد سفالیک؟

بلخ تا هفته ۳۸ بریچ  بود دکتر گف بعید میدونم دگ بچرخه  ولی باز برو وقتی رفتم سونو  دکتر گف چرخیده با وزن ۴ کیلو  خیلی بچه  با غیرتیه😂

بلخ تا هفته ۳۸ بریچ  بود دکتر گف بعید میدونم دگ بچرخه  ولی باز برو وقتی رفتم سونو  دک ...

خوش ب حالت ای کاش واس من بریچ باشههههه

میگم وقتی بریچ بود حالت شکمت چطور بود حرکاتش چطور بود 

خوش ب حالت ای کاش واس من بریچ باشههههه میگم وقتی بریچ بود حالت شکمت چطور بود حرکاتش چطور بود 

بریچ  حرکتش دیرتر حس میشه و نسبت ب سفالک کمتر میشه من کلا انکار  ی توپ گداشته  بودم  پهلو نداشتم کلا از پشت معلوم نبود حامله ام خیلی بزرگ بود شکمم