2777
2789
عنوان

تجربه لیزر هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 20078 بازدید | 30 پست
به نظرم تا اذیتت نمکنه عمل نکن، من واقعا اذیت میشدم

سلام شما بیهوش شدی؟منم میخوام انجام بدم دکتره میگه با بی حسی دندونپزشکی انجام میده 

موقع انجام لیزر درد متوجه میشم ینی؟

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، گلم من این مشکل ۵ ساله دارم ولی خب به دلیل برامدگی و بیرون زدگی که گاهی میرم کوه نوردی بزرگ میشه و اذیتم میکنه میخوام لیزرش کنم و همینکه ظاهر خوبی نداره و برای عروسیم نمیخوام باشه ، الان گفتی تا اذیت نمیکنه لیزر نکن واقعا دچار تردید شدم و فکر میکردم بعد لیزر بلافاصله مرخص میشم و بیهوشی نداره

سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه

من دیروز لیزر هموروئید داشتم پیش دکتر پروانه منصوری من قبلش درد و خون ریزی نداشتم گاها خارش و سوزش داشتم و بیرون زدگی که در کل زیاد آزار دهنده نبود و فقط بیرون زدگی عه از نظر ظاهری اذیتم میکرد. عملم با لیزر بودش به هیچ عنوان هیچ دردی احساس نکردم فقط به اون ناحیه آمپول بی حسی موضعی زدن و بعدشم با لیزر برش داشتن جاش بازه و خیلی کم هم خون ریزی داره روش گاز استریل باید گزاشت.یک سری مراقبت های دیگه. از هزینه های عمل هم بخوام بگم ۱۳ و ۸۰۰ هزینه خوده عمل شدش ۱ و ۲۵۰ هم هزینه دارو هام و ۹۵۰ تومن هم هزینه آزمایشگاه. در کل تا به الان خیلی راضی بودم و به هیچ عنوان درد نداشتم خداروشکر امیدوارم از این به بعد هم تا موقع خوب شدن زخمم خوب پیش بره.

امیدوارم تجربه ام براتون مفید باشه‌.

من دو ماه پیش لیزر کردم دکتر گوهریان‌

مشکل شقاق بواسیر داشتم

دخترمم کیست مویی پیششون لیزر کرد از اونم راضیم

خدایی خدماتش راضی بودم خیلی پیگیری کردن تا بهبودی کاملم

حتما برای درمان این بیماری اقدام کنین وگرنه سرطان میشه یا بیرون زدگیا بزرگ بزرگ‌تر میشه

سایت نوبتشونو میذارم 

Modava20.ir

سلام ، گلم من این مشکل ۵ ساله دارم ولی خب به دلیل برامدگی و بیرون زدگی که گاهی میرم کوه نوردی بزرگ م ...

من پیش دکتر گوهریان لیزر کردم ن درد داشت ن بیهوشی تو خود مطب عمل کردم شمام خواستی حتما اقدام کن برای درمان من از این سایت نوبت کرفتم

Modava20.ir

بله عزیزم مطمئنم لیزر بوده، حتی یه جاهایی از باسنم با حرارت لیزر تقریبا سوخته بود، من هم بیهوش شدم ه ...

سلام گلم خوبی ؟ شما از لیزر راضی هستید؟؟

منم یکسالی هست بیرون زدگی مقعد دارم و بزرگه ،مجردم هستم دوس دارم برم لیزر کنم ولی از طرفی انقد که همه میگن سخته و نکنید و برگشت داره و .... از ترس دارم سکته میکنم😂😂

ممنون میشم منو راهنمایی کنی عزیزدلم 

سلام ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنین عمل لیزری کردم ازتون سوال دارم

سلام گلم خوبی؟

شما لیزر انجام دادید ؟میشه از تجربیاتت بهم بگی لطفا 

منم باید برم لیزر انجام بدم و خیلی میترسم انقد که همه نظرات منفی میگن 

سلام نوژام جان ممنون میشم جواب منو بدیدمن تصمیم دارم لیزر کنم. منتها تو لیزر نیازی به بیهوشی ‌و گاز ...

خواب عمیق میبره خانم دکتر سعادتی   باند هم داره ولی واسه من همون شب اول  خودش در اومد  ولی مثل عملی نیست  همین اول مقعد 

نه اتفاقا هر چه زودتر پیگیری کنین بهتر اگه با دارو رفع شد که بهتر ولی نشد حتما سریع لیزر کنین من ۶ سال گفتم نمیرم عمل  تا ۴ تا بواسیر شد شقاق هم گرفتم  هر چه بگذره بدتر میشه  دوران نقاهت عملتون دردناک تر    من که عمل خیلی سختی داشتم تا ۴ روز اول  یکم سخت بود  دیگه عمل ولی اون اندازه که بگم  خیلی بد بود نه  اگه از 0تا ۱۰ باشه نمره درد  من بهش نمره ۶ میدم  

نه اتفاقا هر چه زودتر پیگیری کنین بهتر اگه با دارو رفع شد که بهتر ولی نشد حتما سریع لیزر کنین من ۶ س ...

سلام عزیزم الان شرایطتتون چطوریه؟؟

زخماتون خوب شدن؟

شکل مقعدتون مثل قبل از گرفتن بواسیر شده یا هنوز برامدگی داره؟

من میخام‌لیزر کنم دوتا بیرون زدگی اندازه لوبیا دارم