2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونم که صدامو میشنوی حتی قبل اینکه تبدیل به صوت بشه پس کمکم کن من جزتو کسیو ندارم نزار همه چی خراب بشه برام معجزه کن منتظرم🙂

میشه برای حل مشکلم دعا کنید به کسی که میخوام برسم

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
خدا میدونم که صدامو میشنوی حتی قبل اینکه تبدیل به صوت بشه پس کمکم کن من جزتو کسیو ندارم نزار همه چی ...

وقتی امیدتو از همه بگیری و فقط به خودش توکل کنی و از خودش بخوای حتما خواستتو اجابت میکنه عزیزم

امیدوار به خدایی باش که بی واژه مارا میشنود 😊

خدایا ما جز تو کسیو نداریم مارو به غیر واگذار نکن 🤲💚💕

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
وقتی امیدتو از همه بگیری و فقط به خودش توکل کنی و از خودش بخوای حتما خواستتو اجابت میکنه عزیزم امید ...

ازهمه بریدممم فقط خدا برام مونده امیدوارم اگه حداقل یکم دوسم داره فقط یکم برام یکاری کنه تا زبونم لال ازش نا امیدنشم

نا امیدی از خدا برای من پایان زندگیه 

ازهمه بریدممم فقط خدا برام مونده امیدوارم اگه حداقل یکم دوسم داره فقط یکم برام یکاری کنه تا زبونم لا ...

هیچوقت نمیتونی از خدا نا امید بشی عزیزم همیشه ته ته ته دلت یه نور روشن و امیدواری هست که بالاخره دستتو میگیره ، به نظرم خدا مثل یه نور خیلی بزرگه که که هرچقدر نزدیکش بشی زندگیتو روشن تر و گرم تر میکنه وهیچوقت از بین نمیره

صداش بزن از ته دلت بی واسطه صداش بزن خدا هرگز نه نمیگه به بندش یا میگه بله یا میگه یکم صبر کن یا میگه بهترشو بهت میدم ، به زمان بندی خدا اعتماد کن 💚💕

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
هیچوقت نمیتونی از خدا نا امید بشی عزیزم همیشه ته ته ته دلت یه نور روشن و امیدواری هست که بالاخره دست ...

چشم