2777
2789

اگ بفهمین شوهرتون ب همکاری ک تازه ۶،۷ماهه میشناستش ی بار سه تا چک داده و هنو ی چکش مونده دوباره از شوهرتون دوتا چک دیگم میخاد،از این کارشوشهرتون نگران میشین؟چیزی میگین بهش؟اعصابتون بهم میریزه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چه دله گنده اي داره همسرت  الان اینکارو برادر برای برادر شاید نکنه 😂

دل گنده نداره ساده س ک بلد نیس حتی ن بگه کلی باهم بحث کردیم سراین جریان دسته چکشو ورداشتم گفتم اصن بهت نمیدم برو ب دوستت بگو زنم نمیده دسته چکو

دل گنده نداره ساده س ک بلد نیس حتی ن بگه کلی باهم بحث کردیم سراین جریان دسته چکشو ورداشتم گفتم اصن ب ...

😂😂😂😂خوب کردی صلاحیتشو ازش گرفتی👏

بگو میان میبرنت 

بعد اموالتم میبرن بعد خودت به کنار، اموالمون چی میشه😂😂😂

خدایی نکرده شوخی کردم گل🌹🌹

وا بدبختیش برا منه.اون چک پاس نشه جورشو تو زندگی من باید بکشم

میدونم ولی بخوای بشینی حرص اینچیزاعم بخوری پیر میشی 

البته اینم بگما من خدای ریسکم تو کل خونواده همسرم همه منو میشناسن در موارد مالی یه ریسکایی میکنم بشینم برات بگم حالت خراب میشه

دل گنده نداره ساده س ک بلد نیس حتی ن بگه کلی باهم بحث کردیم سراین جریان دسته چکشو ورداشتم گفتم اصن ب ...

اگه قدرتو میدونه  و نمیزنه زیر گوشت پاره کن دسته چکشو .

در غیر اینصورت اجازه بده به چوخ بره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ