2777
2789

خب کارت بد بوده اون ساعت رفتی حداقل دم غروب میرفتی

شوهر منم مکانیکه دقیقا همینه چون فشار کاریشون زیاده کلا درگیره 

ولی خب دیگه انقد سریع اونم نباید اسم طلاق میورد

تو قبلش خیلی اصرار کرده بودی برا طلا؟

چرا زندگیا اینطوری شدن واقعا انگار همه دارن همدیگرو فقط تحمل میکنن

واقعا آدم می‌ترسه از ازدواج 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونست کدوم سرویس رو دوست داری ؟

فکر کنم تنبونش دوتا شده شاید اون یکی فهمیده برات طلا گرفته دعوا راه انداخته.

شایدم خیلی غیرتیه ناراحته از خود سریت .برید مشاوره حل میشه

خدایا شکرت

عزیزم کارت اشتباه بود

بهش اصرار کردی که برات خرید؟؟؟

اگه اصرار نکردی پس حتما تو مخمصه افتاده 

آقایون وقتی تو دردسر میفتن 

تا مشکلشونو حل نکنن نمیتونن زندگی کنن

میتونستی بذاری وقتی اومد خونه

با محبت بهش بگی عزیزم اگه مشکل مالی داری بیا طلارو بفروشیم وحلش کنیم

عربی شما وشوهرت

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

عزیزم شاید انتظار قدر دانی و تشکر بیشتری از شما داشته بابت سرویس طلا من قصد طرفداری از همسرتونو ندارم ولی بنظرم عجله کردی نباید میرفتی سرکارش خوب تو خونه بهش میگفتی الانم ناراحت و عصبیه یه چیزی میگه فعلا بزار به حال خودش 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
[QUOTE=309924582]کار ب شوهرت ندارم شب چجور جرات کردی با ماشین عبوری رفتی جایی نترسیدی بلایی سرت بیار ...

والا من ک صد پشت غریبم بدم‌اومد

چ برسه ب شوهرش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
نه بخدا خودش رفته خریده من فقط انتخاب کردم

اول اینکه بپذیر کارت اشتباه بوده و بهش بگو پشیمونی ازین کاری که کردی بعدشم یگو میدونم کارت خسته کنندس ولی منم صب تا شب امیدم اینه بیای خونه یساعت کنار هم باشیم اگرم مشکلی داری بهم بگو شاید سبک بشی و بگو دیگه اسم طلاق رو نیاره چون زندگی شیرینیش از بین میره منم خودم اینکارو کردم ولی اسم ظلاق اوردن اشتباس