2777
2789

از همه اونایی ک تو همه تاپیکای حاجت روا شدن و دعا کردن برای هم منو تگ میکنن واقعا ازتون ممنونم 

دورتون بگردم بزرگترین ثواب و میکنین چون شب و روزم شده گریه و ممنون ک جویای حالم هستین و واسم دعا میکنین 

ایشالا ب حق پنج تن حاجت روا بشم و با خوشحالی بیام تاپیک بزنم😔😔😔ایشالا ب حق فاطمه زهرا تک تکتون ب حاجتتون برسین🤲🏻🙏🏻 و خیلی خوشحالم برای دوستام 

@جــنـگـل_بـابــونـه‍ 

@دردونمه‍ این دوتا رفیقام خداروشکر حاجت روا شدن و واقعا همیشه با دل پاک براشون دعا کردن ولی خدا فقط با من لج کرده

اینایی ک تگ میکنم واقعا من همیشه شرمندشونم 😔🙏🏻

دوستانی رو هم ک یادم میره خودتون ببخشین چون واقعا کاربریشون یادم نیست اینقدی ک دردو غصه دارم 😔🙏🏻

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم. به به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

ععی

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم انشالله مشکلت حل میشه

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂