2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیااااد 😭

365 بازدید | 37 پست

قبلا ازمایش دادم کم خونی دارم ،اما یه قوطی قرص اهن خوردم اونموقع ،هنوز یه قوطیش مونده 

صبح رفتم ازمایش دادم ،چون هورمونی بود یه سرنگ بزرگ خون کشیدن ،

از وقتی اومدم تپش قلب دارم 

الانم ضعف کردم و سرگیجه دارم 

از چیه اینا 

نمیدونم عزیزم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهویی خون زیادی ازت گرفتن منظورم اینه که براتو که کم خونی داشتی و هنوز داری دارو مصرف میکنی زیاد بوده 

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
یهویی خون زیادی ازت گرفتن منظورم اینه که براتو که کم خونی داشتی و هنوز داری دارو مصرف میکنی زیاد بود ...

اره 

چون بعدشم فقط نون و پنیر خوردم تا ساعت ۱۰ شب هیچی نخوردم 

@رزسیاهغمزده  

روانشناس بالینی خوب و کارکشته 👌👌

افصحی هستم بابت همه ی الطافتون ممنونم.

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...