2777
2789
عنوان

عمل همانژیوم و بیهوشی در کودک

91 بازدید | 9 پست

دخترم هفته آینده نوبت عمل داره دکتر گفت باید بیهوش بشه ‌

خیلی استرس دارم همینجوری اشکام میریزه من از بیهوشی خیلی میترسم 

توروخدا یکم خیالمو راحت کنید از فکرو خیال خوابم نمیبره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل چی هست؟نگران نباش عزیزم بسپار به خدا و خیالت راحته راحت باشه🥰

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

عمل چی هست؟نگران نباش عزیزم بسپار به خدا و خیالت راحته راحت باشه🥰

همانژیوم یه مدل غذه عروقیه ک دخترم ارثی از خانواده پدرش  داره تو نوزادی ضربه خورد بهش و باعث شد رشد کنه الان بردم دکتر مجدد گفت باید  عمل بشه زیر چشمشه دقیقا سمت گونه دکتر گفت خودش ب همراه یه جراح پلاستیک این عملو انجام میدن  من همه ترسم از بیهوشیه 

همانژیوم یه مدل غذه عروقیه ک دخترم ارثی از خانواده پدرش  داره تو نوزادی ضربه خورد بهش و باعث شد ...

اخی عزیزم انشالله عملش راحت و بانتیجه ی خوبه خوب باشه. براش دعا میخونم❤️❤️❤️

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

اخی عزیزم انشالله عملش راحت و بانتیجه ی خوبه خوب باشه. براش دعا میخونم❤️❤️❤️

قوربونت برم ممنونم خیلی برا دخترم دعا کن راحت تموم شه بگذره  من تا سه شنبه دیگه دق میکنم بیاد وقت عملش بگذره 😢😢😢