2777
2789

شده تا حالا استخاره بگیرین بد بیفته انجامش بدین اثرشو ببینین🤌🏻

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان نه،ازدواج من و شوهرم عالی اومد و نوشته بود به قله های آرامش خواهید رسید ولی اصلا اینجوری نبود،،،،،خالمم یه خونه میخواست بخره خیلی بد اومد ولی صدقه دادن و خریدن و خیلی خوب بود براشون

آره البته کسی برام گرفت من گوش ندادم انجام دادم کاش باور میکرذمش

ای وای🤦🏻‍♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان نه،ازدواج من و شوهرم عالی اومد و نوشته بود به قله های آرامش خواهید ر ...

جدی صدقه بدی رفع میشه

خیلی اعتقاد دارم بهش 

خصوصا ک عالمی . بزرگی .... بگیرن

هروقت گفتن خوبه انجام بده و ب دلایلی انجام ندادیم ضررشو دیدیم و بالعکس

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
منم اعتقاد دارم

برات تا حالا موردی پیش اومده

جدی صدقه بدی رفع میشه

تو خیلی موارد شاید رفع شه،بنظرم اصلا آدم نباید سر هر مساله ای استخاره کنه تا جایی که واقعا عقل و مشورت جواب نداد آدم استخاره کنه و بهش پایبند باشه.اگر عقلتون میگه انجام دادنش خوبه استخاره نکنید،استخاره مال آدمای خیلی مذهبی ی روایت هست که امام صادق برا ی تاجری استخاره میگیره و میگ خیلی بده ب فلان سفر بری طرف میره و سود خ خوبی میکنه و ب امام صادق میگ پس چرا بد اومد امام صادقم میگ چون تو این سفر ی نماز صبح تو قضا شد و اون نماز ب این سود نمیرزید.مثلا من خیلی خوب اومده احتمالا باعث شده ک دوس پسر نداشته باشم و ب گناه نیفتم😆