الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان نه،ازدواج من و شوهرم عالی اومد و نوشته بود به قله های آرامش خواهید رسید ولی اصلا اینجوری نبود،،،،،خالمم یه خونه میخواست بخره خیلی بد اومد ولی صدقه دادن و خریدن و خیلی خوب بود براشون
تو خیلی موارد شاید رفع شه،بنظرم اصلا آدم نباید سر هر مساله ای استخاره کنه تا جایی که واقعا عقل و مشورت جواب نداد آدم استخاره کنه و بهش پایبند باشه.اگر عقلتون میگه انجام دادنش خوبه استخاره نکنید،استخاره مال آدمای خیلی مذهبی ی روایت هست که امام صادق برا ی تاجری استخاره میگیره و میگ خیلی بده ب فلان سفر بری طرف میره و سود خ خوبی میکنه و ب امام صادق میگ پس چرا بد اومد امام صادقم میگ چون تو این سفر ی نماز صبح تو قضا شد و اون نماز ب این سود نمیرزید.مثلا من خیلی خوب اومده احتمالا باعث شده ک دوس پسر نداشته باشم و ب گناه نیفتم😆