2777
2789
عنوان

پسرم چند روزه به شدت اسهاله

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست
شربت زینک سولفات دکتر براش نوشته بهش میدم. اره شیرشو خوب میخوره ولی غذا خوردنش کم شده اب هم میخوره

حق داره براغذا بهش فشار نیار،،مریضه میلی بهش نداره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
شربت زینک سولفات دکتر براش نوشته بهش میدم. اره شیرشو خوب میخوره ولی غذا خوردنش کم شده اب هم میخوره

همون خوبه خداروشکر که شیر و آب میخوره

اسهال فقط خطرش کم ابی بدنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گردو را بذار بسوزه بده بخوره با اب 

یا تخم مرغ را بنداز تو اب تا به جوش اومد خاموش کن سرشو باز کن نمک و پونه بزن هر دو را جمع میکنه 

سیب میدی رنده کن بذار رنگش قهوه ای تیره بشه بده بخوره

ماش پلو هم حمع میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج 
همون خوبه خداروشکر که شیر و آب میخوره اسهال فقط خطرش کم ابی بدنه

دقیقا کلا اب بدن میره

دختر من که ازناحیه گلو مشکل داشت زمستون، حتی شیرم نمیخورد من. مجبور شدم باسرنگ بهش شبرمیدادم،، یه شب ازساعت ۱۱ تا۷ صبح لب  ب. شیر نزد،،من ۴تا فوق تخصص بردم بدتروبدتر میشد اخر مجبور شدیم با ی. روش محلی خوبش کردیم،،خدا اون روزای منو سردشمنمم نیاره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دقیقا کلا اب بدن میره دختر من که ازناحیه گلو مشکل داشت زمستون، حتی شیرم نمیخورد من. مجبور شدم باسرن ...

عزیزم الهی آمین

خدا حفظشون کنه انشالله..این بچه ها مارو میکشن تا بزرگ بشن😄

داداش منم همینطور شده بود البته ۸سالشه  با اینکه دکتر بردیم اسهالش تموم نمیشد نبات سوخته دادیم ...

نبات سوخته چیه؟ چطوریه،، میگم نبات طبعش مگه گرم نیس اسهالو بدتر نمیکنه؟

عزیزم الهی آمین خدا حفظشون کنه انشالله..این بچه ها مارو میکشن تا بزرگ بشن😄

قربانت،،اره واقعا انقدر حرصی شدم خصوصا برا تغذیه اش که کلا وسواسی شدم،، 😂

تخم بلدرچین ؟

هر دوش خوبه 

هم بلدرچین 

هم تخمش 

برای جون گرفتنش خوبه 

منتها برای اسهالش خاک شیر یا دم کرده ی بابونه شیرازی غلیظ صبح ناشتا هر روز بده بخوره تا میکروب از بدنش بیرون بره 

برای رفع موقت اسهال ماهی و کشک خیلیی خوبه 

هر کدومو  خواستی بده 

فقط با هم نده 

اما در کل باید بدنش مقاومت کنه 

دکترم که میگی بردی 

ان شا الله خوب میشه 

یه مرغ بخر بده فقیر تو فامیلاتون اگه داری 

اگه تو فامیلتون فقیر ندارین  بده غریبه ی فقیر 

نبات سوخته چیه؟ چطوریه،، میگم نبات طبعش مگه گرم نیس اسهالو بدتر نمیکنه؟

لامصب واسه همه چی خوبه نبات😂😂

هم اسهال..هم یبوست..هم دل درد...سردرد....فشار پایین..اصلا هرچی میشه یه چایی نبات حلش میکنه

لامصب واسه همه چی خوبه نبات😂😂 هم اسهال..هم یبوست..هم دل درد...سردرد....فشار پایین..اصلا هرچی میشه ...

حتی دست هم قط. شد چای نبات بخوره ادم دست جدید درمیاره😂