ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطوری برش ندم کمرشو اما تمام کلوش باشه؟ میتونی ازش بپرسی خودم میخام بدوزم کوتاه تا زانو خوبه؟
الان پیشش نیستم خاسی فردا ازش میپرسم.......من فک کردم برا مانتو میخوای،کت و شلوار و میتونی این مدل ک گفتم بدوزی ولی مجلسی و نه،من خودم طراحی لباس میکنم ولی دوخت و ماهر نیستم.میشه بگی دور شکمت چند سانته؟بزرگترین جای شکمت معده یا زیر شکمته؟
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
گن ببند زیر لباس،برش از زیر سینه بده با دامن تمام کلوش تا بالای زانو ،یعنی گود ترین قسمت بدنت برش بخوره،و یک کمری روی برش بدوز که نسبتا عریض باشه،الان مدلی ک میگم و عکس پیدا کنم میفرستم برات
یه همچین حالتی ولی دامن کلوش تر،جنس پارچه جوری باشه که به تتنت نچسبه تا کلوش دوختی با فاصله وایسه،زیر دامن و میتونی ژتون دوزی کنی تا پف بیشتری داشته باشه،پشت دامنتم مثل این مدل بلند تر باشه ولی تا روی زمین نیاد،مثلا جلو بالای زانو باشه پشت زیر زانو