2777
2789
عنوان

مصرف مشروبات الكلي قبل از اقدام بارداري😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15044 بازدید | 49 پست

اهمیت نده اصلا؛الان من برم توی گوگل سرچ کنم انگشت کوچیکه پام خورده به مبل میگه افتادگی دریچه میترال و شکستگی ترقوه چپ و امبولی و..جزء عوارضش هست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌بشدتتت زیاد مذهبیم همسرم نه  و همیشهههه مصرف میکنه اوایل خیلی مخالف بودم دیدم اصن هیچکاری ن ...

چطور شد دو آدم متضاد با هم ازدواج کردن؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
چطور شد دو آدم متضاد با هم ازدواج کردن؟

من نمیدونیتم اینطوریه اخه فامیلیم همیشه تو هیئت ها دسته هابود

من تاجایی ک‌بتونم نماز اول وقت میخونم و‌کلا اعتقادات خودم و دارم شاید گاهی کوتاهی کنم ولی بازمعتقدم ولی شوهرم‌نماز نمیخونه مگ‌مندخیلیی بهش بگم روزه نمیگیره مگ‌من بهش بگم اصرار کنم مشروببب هر‌وقت هروقتت بادوستاش بشینه شده در هفته۳روز خورده شده دوناه اب نزده چون موقعیتش پیش نیومده ولی خب هیچوقتتتت بی اخترامی ب خدا اینا نکرده و‌ب قول خودش بشدتتتت معتقد ب دین اسلام میگه من بازبون دلم اعتقاد دارم چی بگم والا کاری بهش ندادم پسرمم خدارشکر چون کل روز با من و‌با بابام همش میره نماز و‌مسجد از الان علاقه نشون میده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
الکیه چیزیش نمیشه خارجیارو ببین همه از دم بچه هاشون خوشگل و باهوش

🥺زده بودن نوزاد به سندروم جنین الکلی مبتلا  میشه

گفتم اگر این ماه نشده تا ۶ ماه صبر کنم…

عزیزم من شوهرم قبل از رابطه رو حساب خوشگذرونی و حال خوب همون شبهایه دلبری همش عرق میخورد 

الانم خداروشکر بچم سالم بغل دستم خوابیدع

شش ماهشه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
من‌بشدتتت زیاد مذهبیم همسرم نه  و همیشهههه مصرف میکنه اوایل خیلی مخالف بودم دیدم اصن هیچکاری ن ...

منم اصلا موافق این جور چیزا نیستم

باورت نمیشه اوایل اصلا با دوستاش نمیرفت بیرون و فقط ۶ ماه یبار یا سال یبار میرفت و دور هم میخوردن اما الان زیاد میره😞خیلی از این بابت ناراحت میشم

میگم شاید مثل قبل دوسم نداره

عزیزم همیشه اینجوری نمیشه دست خداست به خودت استرس نده،،،،من شوهر خودم اصلا لب نمیزنه اما دو تا از دو ...

شوهر خاله منم اینجوریه ۲ تا بچه دارن خداروشکر سالمن اما پسر دوست داداشم اوتیسم داره…باباش از این چیزا مصرف میکرده

میگم اگر دور از جون چیزی شد چیکار کنم

بنظرتون اگر این ماه نشد ۶ ماه صبر نکنم؟

اهمیت نده اصلا؛الان من برم توی گوگل سرچ کنم انگشت کوچیکه پام خورده به مبل میگه افتادگی دریچه میترال ...

😄بنظرت این ماه اگر نشده باشه ۶ ماه صبر کنم؟خیلی دلم بچه میخواد.دعا کنید واسم

شوهر خاله منم اینجوریه ۲ تا بچه دارن خداروشکر سالمن اما پسر دوست داداشم اوتیسم داره…باباش از این چیز ...

خب صبر کنی خیال خودت راحته،من خیلیارو می‌شناسم که مصرف نمیکردن و بچشون هم مشکل داره همش به اینا نیست،بهترین کار اینه یودو فولیک بخوری قبل اقدام،جلوی خیلی از اختلالات کروموزومی و میگیره