2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تروخدا اگه پیامم میخونی جواب بده 

از پماد مونوبنزون استفاده کردی راضی بودی؟ موی ابرو و مژه و موهات سفید نشده ؟ 

عوارض نداشته واست؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اسی تروخدا اگه پیامم میخونی جواب بده از پماد مونوبنزون استفاده کردی راضی بودی؟ موی ابرو و مژه و موها ...

سلام عزیزم خیلی راضی بودم ولی عوارضم داره دوساله من افتابو ندیدم مراقبت دارع 

سلام عزیزم خیلی راضی بودم ولی عوارضم داره دوساله من افتابو ندیدم مراقبت دارع

عوارضش مثلا چیا هست؟ نگفتید که مو و ابرو و مژه هاتون سفید شده یا نه ؟ و اینکه چجوری در برابر  نور آفتاب وخورشید محافظت میکنید .‌؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

عوارضش مثلا چیا هست؟ نگفتید که مو و ابرو و مژه هاتون سفید شده یا نه ؟ و اینکه چجوری در برابر نور آف ...

عوارضش اینه ک یسری خوراکیا بخورید برگشتی میزنید ک خب زود میره برگشتیا مو و ابروی من اوکیه بقیرو نمیدونم مثلا موی بدنم ی حاهای سفید شدع ولی مژه و ابرو سر ن روزاهم بیرون نمیرم کلا من