2777
2789

سلام

بچها من درد زیاد دارم لگن و کمرم و البته سیاتیکم. مقعدم خیلی ببخشید درد میکنه. جنینم امروز خیلی تکون خورده. سابقه مرده زایی دارم. خیلی ترسیدم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

میشه بری زایشگاه یه چکت کنن یاشیاف پروژسترون بزن

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه هفتم به بعد کمردرد و لگن دردای خیلی شدید داشتم البته نمیدونم ربطی داره یانه ولی جفتم پایین بو ...

سابقه ی مرده زایی تو هفته ۲۱ با جفت پایین و خونریزی و پارگی کیسه اب دارم. همین ک دلم اشوبه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

منم این دردو داشتم اما چون همچین سابقه ای داشتی ما اصلا نمیتونم نظری بدیم حتما زیر نظر پریناتولوژیست باش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

علائم دیگه مثل خونریزی و.... ندارم. نمیدونم چکار کنم برم الان دکتر یا بزارم صبح

علائمت عجیب نیست که.صبح برو دکتر

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم