2777
2789
عنوان

سرطان مغز استخوان(مولتیپل میلوما)

| مشاهده متن کامل بحث + 16101 بازدید | 48 پست
عزیزم کدوم بیمارستان داری درمان میشی ، من پیوند کردم ، شما پیوند شدی یا نه متاسفانه این مریضی برای ...

سلام لطفا درخواستم رو قبول کنید 

چندتا سوال درباره پیوند داشتم 

پدر منم مولتیپل میلوما داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر مادر منم بیماری مولتیپل میلوما رو داره سه جلسه شیمی درمانی شده مراحل بیماری چیه میش ...

مادر من هم داشت اگر سوالی داشتید تا جایی که بدونم راهنماییتون می کنم. خدا مادر شما رو شفا بده. 

استارتر خوب شدی ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
مادر من هم داشت اگر سوالی داشتید تا جایی که بدونم راهنماییتون می کنم. خدا مادر شما رو شفا بده. 

سلام آزمایش مادر آنزیم های الکالین فسفاتز بالا و عفونت و کم خونی و ذخیر آهن زیاد داشتن ؟ با بیوپسی مغز استخوان مشخص شد مولتیپل

سلام 

مادرتان بهترن؟

پدر منم این بیماری رو دارن و حدود یک ماهه شیمی درمانی شوم تموم شده ولی درد شدید دارا دردها رو چطور آروم میکنه؟

سلام وقت بخیر،  امیدوارم همیشه حاشون خوب باشه ممنونم میشم یه اطلاعاتی در مورد درمان مادرتون بفرمایید

سلام آزمایش مادر آنزیم های الکالین فسفاتز بالا و عفونت و کم خونی و ذخیر آهن زیاد داشتن ؟ با بیوپسی م ...

من مادرم رو یکسال هست که از دست دادم ایشالله مادر شما سلامتیش رو بدست بیاره . بله اول بیماری کم خونی و رنگ پریدگی و درد استخوان و حتی نفس کم آوردن هنگام پله بالا رفتن و خستگی زیاد همراه هست حتی گاهی سرگیجه . ولی با نمونه برداری از مغز استخوان کامل تشخیص می دن این بیماری رو . من درخواست دوستی دادم به شما اگر دوست داشتین بپذیرید تا بیشتر با هم صحبت کنیم . 

سلام مادرتان بهترن؟پدر منم این بیماری رو دارن و حدود یک ماهه شیمی درمانی شوم تموم شده ولی درد شدید د ...

سلام درخواست دوستی دادم اگر امکان داره قبول کنید تا بیشتر صحبت کنیم 

سلام وقت بخیر، امیدوارم همیشه حاشون خوب باشه ممنونم میشم یه اطلاعاتی در مورد درمان مادرتون بفرمایید

سلام وقت بخیر درخواست دوستی دادم اگر امکان داره قبول کنید تا بیشتر با هم صحبت کنیم.

سلام عزیزم

پدر مت الان دو ماهه متوجه شدیم که این بیماری رو داره، چه دارویی تزریق میکردین؟

بابای من هر هفته ایمونوتراپی انجام میده

من مادرم رو یکسال هست که از دست دادم ایشالله مادر شما سلامتیش رو بدست بیاره . بله اول بیماری کم خونی ...

سلام هدا مادر عزیزتون رو قرین رحمت کنه میشه ی نگاهی ب این ازنایش مغز استخوان بندازین لطفا