تکون خوردنای جنین رو از چ موقع میشه حس کرد؟؟من ۱۰هفتم سمت چپ شکمم جایی ک سونو انداخت و جنین دیده شد توی ۶ هفتگی حبابای کوچیک میزنه امتحان کردم جای دیگه شکمم اینطوری نیس.ممکنه تکونای نی نی باشع؟یا الان ممکن نیس حسش کنم؟
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم حالت نبض داشت بعد واسه ان تی رفتم اب میوه خوردم که تکون بخوره همون لحظه داشت سونو میکرد اون نبض ها شرو شد گفتم این چیه حالت نبضه گفت تکون میخوره اونموقع مطمئن شدم از همون یکی دوهفته قبل هم نی نیم داشته تکون میخورده
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اره برا منم نبضه😍۱۱روز دیگه باید برم غربالگری اولم
۱۰ هفته اینا احساسش کردن بعد اون باز بعضی وقتا حالت نبض داشت با اینکه جفت قدامی هست ۲۲ هفته یا زودتر بود فک کنم تکوناشو حس کردم .خلفی باشه روزتر متوجه میشی ولی قدامی دیرتر
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱